Sayfa 194/639 İlkİlk ... 94144184192193194195196204244294 ... SonSon
Arama sonucu : 5110 madde; 1,545 - 1,552 arası.

Konu: AKPAZ Akyürek tüketim ürünleri pazarlama dağıtım ve ticaret a.ş.

1. 30.000 adetle 0,32'ye uzlaşıyor.32'de bekleyen(kalan) alış 37.450 adet.
    Nûn

2.  Alıntı Originally Posted by seddülbahir Yazıyı Oku
    30.000 adetle 0,32'ye uzlaşıyor.32'de bekleyen(kalan) alış 37.450 adet.
    Çok büyük bir oyun dönüyor olmalı.... Kim bugün 0.32 ye satar... Gecen hafta 0.34-0.35 alim verdim satmadilar da ????

3.  Alıntı Originally Posted by muratz Yazıyı Oku
    Çok büyük bir oyun dönüyor olmalı.... Kim bugün 0.32 ye satar... Gecen hafta 0.34-0.35 alim verdim satmadilar da ????
    O iş kolay,Akbank hesabından 30.000 satış ver,İşbank'tan da 30.000 alış ver..Oldu bitti işte..Hissen azalmaz,sadece komisyon ödersin.Ama bunun adına işlem manipülasyonu diyorlar.

6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanunu

Madde 107/1: Sermaye piyasası araçlarının fiyatlarına, fiyat değişimlerine, arz ve taleplerine ilişkin olarak yanlış veya yanıltıcı izlenim uyandırmak amacıyla alım veya satım yapanlar, emir verenler, emir iptal edenler, emir değiştirenler veya hesap hareketleri gerçekleştirenler iki yıldan beş yıla kadar hapis ve beş bin günden on bin güne kadar adli para cezası ile cezalandırılırlar. Ancak, bu suçtan dolayı verilecek olan adli para cezasının miktarı, suçun işlenmesi ile elde edilen menfaatten az olamaz.
    Nûn

4.  Alıntı Originally Posted by seddülbahir Yazıyı Oku
    O iş kolay,Akbank hesabından 30.000 satış ver,İşbank'tan da 30.000 alış ver..Oldu bitti işte..Hissen azalmaz,sadece komisyon ödersin.Ama bunun adına işlem manipülasyonu diyorlar.

6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanunu

Madde 107/1: Sermaye piyasası araçlarının fiyatlarına, fiyat değişimlerine, arz ve taleplerine ilişkin olarak yanlış veya yanıltıcı izlenim uyandırmak amacıyla alım veya satım yapanlar, emir verenler, emir iptal edenler, emir değiştirenler veya hesap hareketleri gerçekleştirenler iki yıldan beş yıla kadar hapis ve beş bin günden on bin güne kadar adli para cezası ile cezalandırılırlar. Ancak, bu suçtan dolayı verilecek olan adli para cezasının miktarı, suçun işlenmesi ile elde edilen menfaatten az olamaz.
    Yani buda demek oluyor ki tahta sahipsiz değil... Birileri su an icin zevkle at koşturuyor ... Olsun önemli değil ... Zamanımız çok... Öğleden önce 50.000 daha aldım... Hemde Başka hesaptan satmadan... Bekleyip göreceğiz bu filmin sonunu....

5.  Alıntı Originally Posted by muratz Yazıyı Oku
    Yani buda demek oluyor ki tahta sahipsiz değil... Birileri su an icin zevkle at koşturuyor ... Olsun önemli değil ... Zamanımız çok... Öğleden önce 50.000 daha aldım... Hemde Başka hesaptan satmadan... Bekleyip göreceğiz bu filmin sonunu....
    muratcım demek ki senin sayende ilk seans 33 kuruş kapatabilmişiz...
    hadi sana güveniyorum..
    maşallah tahtanın speki oldun..

6.  Alıntı Originally Posted by muratz Yazıyı Oku
    SPK bu gibi durumları banka hesaplarından kabak gibi ortaya çıkarıyor ama speki şikayet etmek doğru olmaz,o bize lazım...

Siz de adamcağızı kızdırıp durmayın.Hergün hergün 40-50 alınmaz,bak 32 yaptı fiyatı
    Nûn

7.  Alıntı Originally Posted by seddülbahir Yazıyı Oku
    SPK bu gibi durumları banka hesaplarından kabak gibi ortaya çıkarıyor ama speki şikayet etmek doğru olmaz,o bize lazım...

Siz de adamcağızı kızdırıp durmayın.Hergün hergün 40-50 alınmaz,bak 32 yaptı fiyatı
    Versin 0.32 sen 500 bin adet onuda alalım... Ama bu devran boyle gitmez ki.... Umarım ne yaptigini /yapacağını iyi planlamıştır...

8.  Alıntı Originally Posted by seddülbahir Yazıyı Oku
    Hem 33'ü geçemedi hem de bir ara 570 bini buldu o fiyatta bekleyen satış.Tuhaf olan şu ki,dün haber gelmeden de aynı atraksiyon yapıldı.Haber olumlu algılanır beklentisiyle mal mı itelemeye çalıştılar diye de düşünmedim değil.Anlamakta güçlük çekiyorum,şimdi neden 33'den silindi o satış?

Az önce ben de görüştüm."Göz altı pazarından çıkmayı en çok biz arzu ediyoruz,normalleşme yoluna girdik,çalışmalar çok hızlandı;zaten KAP'ta yakın zamanda paylaşımlarımız olacak ama bu açıklamalar yapılmadan ayrıntıya giremiyoruz" dediler.
    hisse geri alım programından bahsettiler mi..
    ben net cevap alamadım o konuda...
    bir de genel kurul takvimi ve gündem maddeleri (program) hakkında da net değillerdi...
    size bir yanıt verdiler mi bu konuda...

Sayfa 194/639 İlkİlk ... 94144184192193194195196204244294 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •