Sayfa 431/999 İlkİlk ... 331381421429430431432433441481531931 ... SonSon
Arama sonucu : 7985 madde; 3,441 - 3,448 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1. Alis satış saatleri de onemli..

2.  Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Evet bende bugün özellikle A101 , Bim , Migros ve Gürmar a uğradım. Patates en düşük 3,75 , soğan 4,5 tl. Dikkatimi çeken ise Elma roketliyor şimdi de . geçen hafta 2,5 tl olan elma 4,25 olmuş. Baklagiller uçuşa geçmiş. Yani her türlü soyuluyoruz. Belki de İktidar yanlıları özellikle seçime yakın düşman yaratmak amaçlı kendileri yapıyorlardır. Zira konuşmaya korkulan bir ülkede aklını mı yemiş ki marketler keyfi fiyat artıracak ? Bu iş danışıklı dövüş gibi.
    A 101'den dün soğan aldım kg 2 TL.Migros'a baktım soğan kg 2 TL.
    4,75 değil bir hata olmasın.Hatta şimdi terreddüt edip fişe baktım evet kg 2 TL.

3.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    A 101'den dün soğan aldım kg 2 TL.Migros'a baktım soğan kg 2 TL.
    4,75 değil bir hata olmasın.Hatta şimdi terreddüt edip fişe baktım evet kg 2 TL.
    Migrosun websitesi sanalmarkette bir çok ürün indirimli..Patlıcan 6 tl, salatalık 4 tl vs...Arkadaşlar sanırım lüks semtlerde yaşıyor.

4.  Alıntı Originally Posted by bjkay Yazıyı Oku
    Ben halkbankasi ile çalışıyorum. Kisa vadeli borçlanma fonu getirisi aylik %2 görülüyor. Alisla satis arasinda marj var. Bu marj 1 gunluk getiriye denk geliyor hesapladim. Alis 86.777 satis 86.7201..gece 12ye kadarki islemler yarinki fiyattan deniyor. Sonrasında 1 gun daha gidiyormuş. Kızan olmaz umarim. 15 senedir fon almadım.. tefas fonlarindan almak mi mantikli deneme yapacağım. Vade donusune kadar bi ogreneyim. Geçmiş msj.larin hepsini gorememis olabilirim..
    TEFAS'tan başka kuruma ait fon alırsanız 13.30' a kadar verilen talimat ertesi gün.
    13.30'dan sonra verilen talimat ise T+2 olarak gerçekleşiyor.
    Halkbank'la çalışıyorsanız başa kurumlarınkini değilde Halk Portföyün kendi fonlarını alırsanız daha seri hareket edilir.

5.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    TEFAS'tan başka kuruma ait fon alırsanız 13.30' a kadar verilen talimat ertesi gün.
    13.30'dan sonra verilen talimat ise T+2 olarak gerçekleşiyor.
    Halkbank'la çalışıyorsanız başa kurumlarınkini değilde Halk Portföyün kendi fonlarını alırsanız daha seri hareket edilir.
    Tesekkur ederim.deminden beri okuyorum. Isbank ve akbank iyiymis. 801 iyi sanırım ama su anda halkbankta goremiyorum. Isbanka sirf fon icin hesap actirirmiyim bilemedim.eft hesap islem ucreti vsvs..getiri cok farkederse yapabilirim

6. Halkbank sitesinde para piyasasi fonu %2.05 aylik yazarken tefasta 1.87 yaziyor.

7. Bence düşünmeyin para piyasası fonlarına bakın..Şaka gibi faiz vermeye başladılar...

8.  Alıntı Originally Posted by bjkay Yazıyı Oku
    Tesekkur ederim.deminden beri okuyorum. Isbank ve akbank iyiymis. 801 iyi sanırım ama su anda halkbankta goremiyorum. Isbanka sirf fon icin hesap actirirmiyim bilemedim.eft hesap islem ucreti vsvs..getiri cok farkederse yapabilirim
    İşlem saati kapalı olduğu için tefaşta işlem gören diğer fonları göremez işlem yapamazsınıź.Saat 09.30 'dan sonra bakın görecek isterseniz işlem yapabilirsiniz.Bende ykb kullanıyorum ziraat bankasının fonunu alıyorum.

SM-J710FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 431/999 İlkİlk ... 331381421429430431432433441481531931 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •