Originally Posted by
Badi
Bana ne bu rakam safsatalarından.bir ay sümen altı edip benim cebimdeki parayı aldılar ben onu bilirim.sizler önce bilgi almış olabilirsiniz tuzunuz kuru olabilir.böyle rakamlar yazıp ky nin aklı ile alay etmeyin.yönetim kazık attımı,attı okadar.zaten onları bu konuda aklamaya çalışmakta zannederim sizin göreviniz olmuş.ama bunu kimseye yediremezsiniz.nokta.ytd.
Ama esas yememen gereken her şeyi çok güzel yediriyorlar sana burada o ne olacak?Bundan sonrası da zerre umrumda değil.Sen silinen yazıları da mı okuyamadın.Yoksa senin misyonunda bizi etkisizleştirmek mi burada?Bir kin uğruna mı 24 saat nöbettesin.Koruyorum dediğin Ky burada oluşturduğun ortam sayesinde en büyük zararı gördü.Bunlara gözün kör mü?Bir aydınlanma yaşayabilmen için daha ne olması lazım burada?Tabii o da bize lanse ettiklerin ne kadar doğru her geçen gün ayrı bir soru işareti kordurtuyor bana.
Burada bu kadar konuştuktan sonra umarım Gk zamanı gider gerekeni yaparsın herhalde.
Yok nickleri bir gün alt alta yazıcam bazı yazıları da alt alta alıntılayacağım.Buradaki bazı kişilerin tek kelime birbirine laf etmemeleri aynı kırk tilkinin dolaşırken hiç kuyruklarının bizim dışımızda hiçkimseye değmemesi gibi bişey.Bu kadar rastlantı olur mu?Olmaz tıpkı verilen fiyatların nokta atışı olup bunları şans diye millete yutturulmaya kalkışılması gibi.
Bir Labbro kaldı sahalara dönmeyen.O da herhalde sıkışınca yazmak için kullanılan rezerv nicklerden.
İş topicte döndü dolaştı herkesin tahtada al-sat yapabileceğine kadar geldi.Bakalım daha ne kadar bu işin doğasına aykırı konular burada millete doğru diye yutturulacak onu da hep birlikte yaşayıp göreceğiz-öğreneceğiz.
Gönderilerinde tek bilgi kırıntısı olmadığı halde topicde son 5-6 ayın gönderi şampiyonu olunabildiği yerde hiçkimse buradan medet ummasın benimde tek tavsiyem budur.
Son düzenleme : Zdx&Lunar Soul; 15-02-2019 saat: 01:47.
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
Yer İmleri