Sayfa 181/597 İlkİlk ... 81131171179180181182183191231281 ... SonSon
Arama sonucu : 4774 madde; 1,441 - 1,448 arası.

Konu: BTCIM - Batı Çimento

1.  Alıntı Originally Posted by EKSİPNOS35 Yazıyı Oku
    Sizin nankörlük ettiğiniz o değerlemede şirketin özsermayesi 400 milyondan fazla arttı,(bugün Göltaş çimentonun özsermayesi 275 milyon tl),400 milyon/180=2,22 tl hisse başı özsermayesi sırf değerlemeden artan şirket (ki arsaların değeri satmaya kalksanız hisse başı en az 10 tl edeceğini herkes net olarak bilir) nasıl oluyorda doğru dürüst prim yapmamış hisse yüzde 50 düşerek değerleme artış fiyatına geliyor?!?
    Bana ne bu rakam safsatalarından.bir ay sümen altı edip benim cebimdeki parayı aldılar ben onu bilirim.sizler önce bilgi almış olabilirsiniz tuzunuz kuru olabilir.böyle rakamlar yazıp ky nin aklı ile alay etmeyin.yönetim kazık attımı,attı okadar.zaten onları bu konuda aklamaya çalışmakta zannederim sizin göreviniz olmuş.ama bunu kimseye yediremezsiniz.nokta.ytd.

2.  Alıntı Originally Posted by Badi Yazıyı Oku
    Bana ne bu rakam safsatalarından.bir ay sümen altı edip benim cebimdeki parayı aldılar ben onu bilirim.sizler önce bilgi almış olabilirsiniz tuzunuz kuru olabilir.böyle rakamlar yazıp ky nin aklı ile alay etmeyin.yönetim kazık attımı,attı okadar.zaten onları bu konuda aklamaya çalışmakta zannederim sizin göreviniz olmuş.ama bunu kimseye yediremezsiniz.nokta.ytd.
    Ama esas yememen gereken her şeyi çok güzel yediriyorlar sana burada o ne olacak?Bundan sonrası da zerre umrumda değil.Sen silinen yazıları da mı okuyamadın.Yoksa senin misyonunda bizi etkisizleştirmek mi burada?Bir kin uğruna mı 24 saat nöbettesin.Koruyorum dediğin Ky burada oluşturduğun ortam sayesinde en büyük zararı gördü.Bunlara gözün kör mü?Bir aydınlanma yaşayabilmen için daha ne olması lazım burada?Tabii o da bize lanse ettiklerin ne kadar doğru her geçen gün ayrı bir soru işareti kordurtuyor bana.

Burada bu kadar konuştuktan sonra umarım Gk zamanı gider gerekeni yaparsın herhalde.

Yok nickleri bir gün alt alta yazıcam bazı yazıları da alt alta alıntılayacağım.Buradaki bazı kişilerin tek kelime birbirine laf etmemeleri aynı kırk tilkinin dolaşırken hiç kuyruklarının bizim dışımızda hiçkimseye değmemesi gibi bişey.Bu kadar rastlantı olur mu?Olmaz tıpkı verilen fiyatların nokta atışı olup bunları şans diye millete yutturulmaya kalkışılması gibi.

Bir Labbro kaldı sahalara dönmeyen.O da herhalde sıkışınca yazmak için kullanılan rezerv nicklerden.

İş topicte döndü dolaştı herkesin tahtada al-sat yapabileceğine kadar geldi.Bakalım daha ne kadar bu işin doğasına aykırı konular burada millete doğru diye yutturulacak onu da hep birlikte yaşayıp göreceğiz-öğreneceğiz.

Gönderilerinde tek bilgi kırıntısı olmadığı halde topicde son 5-6 ayın gönderi şampiyonu olunabildiği yerde hiçkimse buradan medet ummasın benimde tek tavsiyem budur.
    Son düzenleme : Zdx&Lunar Soul; 15-02-2019 saat: 01:47.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

3. Bilgi paylaşalım..
    Yönetim muhabbetle kucaklanıyor zaten...

4. Yönetim her kese eşit bilgi veriyor diye söyleyen kişi ve ona kefil olanlar zaten kendi kendilerini etkisizleştirmişlerdir.benim herhangi bir şey yapmama gerek yok.siz kendi ayağınıza sıkıyorsunuz(mecazi anlamda,alıngansın yanlış anlarsın) zaten.Azıcıkta tahtada sizin doğrularınız çıksında boş haberlerle oyaladığınız ky yi siz koruyun.
    Silinen yazıları okudum,adamlar buraya para kazanmaya geliyor hepimizin olduğu gibi.burası borsa.sen onları bana değil gidip patronuna şikayet edeceksin.tahtada buolaylar hoşuna gitmiyorsa sorumlusu patron ve yönetimin ta kendisi çanak tutan onlar,sahip çıkmayan onlar,bencil ve kibirli onlar.yönetemeyen onlar...
    Evet ben burada nöbetteyim,değil 24 saat yıllarcada nöbet tutarım.malıma sahip çıkmaya çalışıyorum.keşke yönetimde aynı hassasiyeti gösterip tahtasında nöbet tutup,sizin deyiminizle oyunlara karşıtedbir alsa.saldım çayıra mevlam kayıra mantığı ileyönetim gösteriyorlaryıllardır. Ytd.
    Son düzenleme : Badi; 15-02-2019 saat: 09:16.

5. Birileri tahtayı ayrı buraları ayrı ilmek ilmek işliyor.Last call diyorum.Ondan sonra yine burada pardonlar olmasın.Ben masumum diyenler önce kendine çeki düzen versin.

Halkb topiğinde Alenichev nickli biri var.Dolar tl 6,70 leri vurduğunda veriyor coşkuyu neler yazmış diye bakarken sanırım Vob24 topiği buradaki birinin herhalde kafası güzeldi o yazıları yazarken sonra silindi.İtiraf gibi yazılar.Ben yemiyorum öyle 1000 tane yazı yazıp buraya ortama uygun olanının kopyalanmasını.Sizde yemeyin.

Ben demiyorum al-sat yapmayın yapılmasın.Herkesin kendi bileceği iş karışmam.Ama tahtadaki menfaatleri için tahtada işine geleni yapmak için burada tersini yazanlar var.Çok uyardım ama birinin lüzümsuzluğu yüzünden olaylar hep başka boyutlara gidiyor.

Burada daha ucuza almak için olumsuzluk pompalayanlar 2 tik yukarı satabilmek içinde olumluluk pompalayanlar var.2,20 ler çalışırken yazılan yazıları okuyun anlarsınız zaten.

İzmirli 4-5 kişi ve yakın çevreden bir kişi var burada ve hepsininde ayrı dümenleri var.Bu da gerçekten masum olanlara son uyarımdır.

Gerçekten saf temiz olup buradan medet umanların vay haline diyorum.Başka söze de hiç gerek yok.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

6.  Alıntı Originally Posted by iki gozum Yazıyı Oku
    Çimento fiyatında yüzde 40 lık artış

27.12.2018 - 08:30,

http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/c...artis-41064836

Bu haber 27 aralık 2018 perşembe yani bilanço tarihinden önce.
    Bilançolardaki stoklar zamlı fiyattan değerlendirilmiş olabilir mi?
    Enterasan bi durum oluştu.
    İçeriden bilgi almak lazım tanıdıkları olan varsa öğrenebilirler mi?

YTD
    TMS-2 ye göre eldeki stok değeri en düşük hangisi ise o değer ile değerlenir. maliyet değeri -satış fiyatından düşük olduğu için maliyet değeri ile 31/12/2018 değerlenmiştir.
    Eldeki stoklar satıldığı yeni fiyattan satılanlar eksi 31/12/2018 değeri 2019 yılı karına yansıması olacaktır.

Çimento satan inşaat malzemecisine bir torba kaç TL idi, şimdi kaç oldu. sorun söylerler.Ne zaman aldığını bile söylüyorlar.

Hikaye gibi olacak ama bu hafta sonu 5 kg. çimento 2 omurga kremit ihtiyacı oldu. Yazlık yerde fiyatlar biraz daha yüksek oluyor tabi ki. usta çok tutmadı mı dedim. Abi torbası 14 TL; idi 22 TL oldu.(5KG ÇİMENTO +2 KREMİT 8,50 TL ödedim. kremitlere 2,5 TL yazdı diye hatırlıyorum.

Ytd.
    Saygılar

7. Sayın Feyyaz Bey, Her şeye zam gelmiş, bizim hissemiz 10-12 yıldır aynı fiyatta diye hiç hisse fiyatına bakmıyorlar mı?

Ondan sonra itibar bizim önemli.

İnşallah konuya bir el atarlar hisse geri alımından başka bir şey burada bir oyun varsa bozamaz. Yoksa iyi bilançoda gelse yine fiyatlama olmuyor.

ytd.
    Saygılar,

8. https://t24.com.tr/haber/cimentoya-z...gidiyor,808325
    Zam yaptık demeye bile korkar olmuş sanayici,korkmayın çimentoyuda tanzim satışa koyacak halleri yok.
    Muhtemelen rekabet kurumundan korkuyorlar haklı olarak,bu sefer ceza gelirse rakam 30 milyon tl den aşağı olmaz,aslında zammı elektriğe her zam geldiğinde parça parça yapmak daha mantıklı olabilirdi,oran gerçekten yüzde 50 ise çok fazla tepki çekecektir.

Sayfa 181/597 İlkİlk ... 81131171179180181182183191231281 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •