Sayfa 91/976 İlkİlk ... 41818990919293101141191591 ... SonSon
Arama sonucu : 7805 madde; 721 - 728 arası.

Konu: HDFGS-Hedef Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş.

1. Dayı kızma ya arada bana bile geçirmişsin "sonunda aşık oluyorlar" diye. Benim bir tane hedefi kötüleyen vumlem var mi? Ben bedelliden sonra hedefe girilir dedim ve girdim. Aşık olmaya gelince deliler gibi aşık oldum [emoji7][emoji7][emoji7][emoji11][emoji11]

eğer bir adam uğrunda çalışmadığı bir liraya sahipse, başka bir adam hiç almadığı para için çalışmıştır.

2. Ayrıca bu aşk icin sevgiler gününde hedefimden hisse aldım. Aşkım pekişsin diye.

eğer bir adam uğrunda çalışmadığı bir liraya sahipse, başka bir adam hiç almadığı para için çalışmıştır.

Alıntı Originally Posted by komutan logar Yazıyı Oku
    Dayı kızma ya arada bana bile geçirmişsin "sonunda aşık oluyorlar" diye. Benim bir tane hedefi kötüleyen vumlem var mi? Ben bedelliden sonra hedefe girilir dedim ve girdim. Aşık olmaya gelince deliler gibi aşık oldum [emoji7][emoji7][emoji7][emoji11][emoji11]

senide biraz iğneledim ama esas prensese cuvaldızı batırdım

prenses 80 kuruşları bekliyordu 1.20 lerden aldı tahminen

4. Günaydın. En azından 1,17 - 1,20 arasına gidelim diyenler. Sizin gününüz olsun. Bol kazançlar.

5. Size de günaydın 1,15 e mal çakıp aynı miktarda 1,14 e alış girenler.

Alıntı Originally Posted by Yamuk Prenses Yazıyı Oku
    Size de günaydın 1,15 e mal çakıp aynı miktarda 1,14 e alış girenler.
    80 kuruşları bekleyip 1.20 lerden alanlar sizede günaydın

7.  Alıntı Originally Posted by bdayım Yazıyı Oku
    80 kuruşları bekleyip 1.20 lerden alanlar sizede günaydın
    Dayı bu iyidi [emoji16][emoji28]

8. Dayı ama yapma bunu belki patronun adamıdır. Kızıp aşağı çaktırır bunlar. Gerçi senin işine gelir ama [emoji16][emoji28]

Sayfa 91/976 İlkİlk ... 41818990919293101141191591 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •