Sayfa 462/999 İlkİlk ... 362412452460461462463464472512562962 ... SonSon
Arama sonucu : 7985 madde; 3,689 - 3,696 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by cumartesi71 Yazıyı Oku
    Zaten aylardır yapılmaya çalışılan bu değil mi? Düşük faizli konut kredisi,ÖTV si düşürülmüş otomobil,beyaz eşya vs?
    Kişiden kişiye değişir... Benim için dolar ve gram altın piyasası 1,5 - 2 yıl süreyle bitmiştir..buradaki portföyün bir kısmını borsada yada ertelenmiş ihtiyaçlarda karşılamak daha mantıklı bu evrede. Mobilya alımında elimdeki nakitin (bu dolar yada altın da olabilir) kral olduğunu bizzat yaşayarak gördüm.. Bireylerin ertelenmiş ihtiyaçlarını karşılamak için iyi bir zaman.. Tabii bu sizin pazarlık gücünüze kalmış..
    ADEL/TTRAK/ÇİMSA/TOFAŞ/AKSA/BRSAN/PETUN/INDES. /BRİSA/ARÇELİK/EREĞLİ/TÜPRAŞ/FORD OTOSAN/SODA

2.  Alıntı Originally Posted by Mombasa kampala Yazıyı Oku
    90 larda ki hiper enflasyonda nasildi banka mevduat oranlari ?

70-80 iken enflasyon garanti,akbank,isbank,ykb vs + 3-5 fazla oran veriyormuydu mesela enflasyondan TL ye ?
    Büyük bankaları hatırlamıyorum ama orta ve küçük ölçekli bankalarda açıklanan enflasyona göre %33 reel faize kadar yükseldiğini hatırlıyorum

Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Önce Türkiye Finans Katılım Bankasına gidip hesap açacaksınız.Hesabınıza TFX Target tanımlanıp birlikte işleyecek.
    Yani asıl olan Türkiye Finans banka hesabınız oluyor.Parayı buraya aktaracaksınız, sonra da TFX Target uygulamasından döviz alıp satacaksınız.
    Başka bankadaki dövizinizi Türkiye Finans hesabınıza gönderirsiniz, buna swift deniyor, ama bu biraz masraflı oluyor.
    Türkiye Finanstan başka bankaya TL/EFT, döviz/swift ücretleri şurada yazıyor.
    https://www.turkiyefinans.com.tr/tr-...ucretleri.aspx
     Alıntı Originally Posted by NewsTR Yazıyı Oku
    1 sene kullandım, döviz 7 ye çıktığı zamanki ay neler neler yaptılar kullanıcılara, onun için dahada kullanmam tfx kolay kolay
    Birde sms atmışlar 1500 yaptıkları limiti 250 geri çektik diye kaç ay sonra...
    Bilgilendirmeleriniz icin tskler

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
    Mersin Mezitli'de Memos Tantuni'de tantuninin dibine vurduktan sonra ertesi sabah yola cikarak keyifli ama uzun ve yorucu bir yolculuktan sonra Antalya Konyaalti'na ulastim ve bir otele yerlestim.
    O yoldan en son 2003 de gecmis ve buyuk keyif almistim.
    Manuel vites bir vw bora vardi altimda. 350km yolu domatis kamyonlari ile 7 saatte alarak Side'ye gelmistim.
    Artik yol cok degismis.
    Bir kac tunel acilmis.
    Sahilden giden kisim azalmis.
    Bugun kahvalti sonrasi cikarim yola. Ilk hedefim Cirali Adrassan, Ulupinar.
    Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Alıntı Originally Posted by Mombasa kampala Yazıyı Oku
    90 larda ki hiper enflasyonda nasildi banka mevduat oranlari ?

70-80 iken enflasyon garanti,akbank,isbank,ykb vs + 3-5 fazla oran veriyormuydu mesela enflasyondan TL ye ?
    90 larda hazine bonosu alınır (1-3 aylık) veya repo yapılırdı günlük. ortalama reel faiz 20-25 ler civarında idi. Bankalarda devlete ve iştiraklerine para verirdi sadece. Tüketici kredisi ev kredisi neredeyle yoktu.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.
    https://www.hisse.net/topluluk/showt...28#post6673528

Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Mersin Mezitli'de Memos Tantuni'de tantuninin dibine vurduktan sonra ertesi sabah yola cikarak keyifli ama uzun ve yorucu bir yolculuktan sonra Antalya Konyaalti'na ulastim ve bir otele yerlestim.
    O yoldan en son 2003 de gecmis ve buyuk keyif almistim.
    Manuel vites bir vw bora vardi altimda. 350km yolu domatis kamyonlari ile 7 saatte alarak Side'ye gelmistim.
    Artik yol cok degismis.
    Bir kac tunel acilmis.
    Sahilden giden kisim azalmis.
    Bugun kahvalti sonrasi cikarim yola. Ilk hedefim Cirali Adrassan, Ulupinar.
    Syg,
    Sayın Dudu,

Gideceğiniz yeri önceden tam olarak paylaşmanız sizin gibi zengin bir forum üyesi için riskli olabilir.
    Mazallah dünyanın her tarafında mafya var.
    İyi yolculuklar, iyi tatiller.

7.  Alıntı Originally Posted by djoz Yazıyı Oku
    kulpsuz cumhuriyet altını, ve kulplu ziynet altını olarak iki çeşit
    ve bu iki çeşidin de tam yarım çeyrek olanları var
    ikibuçukluk beşlik olanları var.
    ama cumhuriyetin en yaygını kulpsuz tam cumhuriyettir.

kar zarar meselesi kuyumcuların alış satış fiyatına göre değişir.
    en az alım satım farkı külçe gram altındadır (yani en karlısı) (İAR, nadir, koçak, halaç, vb markalarda)
    ikinci karlı olan ise cumhuriyet altınıdır.

ayrıca cumhuriyeti sizden geri alırken "bu eski tarihli" diyerek fiyatı düşürmeye çalışan uyanıklar vardır, kanmayın.
     Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Cumhuriyet sikkesi derken Cumhuriyet altınını kastediyorsunuz galiba, eğer öyleyse çeşitleri şuradan görebilirsiniz.
    http://www.darphane.gov.tr/tr/conten...content_id=201
    Aynen
    Tesekkurler
    Birde fiyatlari nasil ogrenmek olur?
    Nereden ala biliriz? Guvenli olsun ve dogru durust olsun.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by elma Yazıyı Oku
    Sayın Dudu,

Gideceğiniz yeri önceden tam olarak paylaşmanız sizin gibi zengin bir forum üyesi için riskli olabilir.
    Mazallah dünyanın her tarafında mafya var.
    İyi yolculuklar, iyi tatiller.
    Uyariniz icin tskler..
    1981 de yurtdisinda ogrenci iken elime bir kucuk ticaret sonrasi 10K dolar gecmisti.
    1980 de altin Iran rehine krizi gibi jeopolitik nedenlerle 812 dolara kadar cikarak bir alltime high rekor kirmis ve sonrasinda 500 dolarlara kadar gevsemisti.
    Deneyimsiz bir yatirimci olarak o zaman bu para ile 10 kadar Dukate almistim. ( Avusturya'nin cumhuriyet altini).
    Aradan 6 sene gecti 6K dolara sattim.
    80 lerde eger hisse senedi almis olsaydim parami 3-5 katina cikaracaktim.
    Altinda 30 senelik buyuk donguler vardir.
    Ben sattiktan sonra altinin onsu bildiginiz gibi 250 dolara kadar geri geldi.
    Ve bir kac sene evvel de 1900 dolara vurdu.
    Korunma amacli portfoyun max %10 u kadar diyorum.
    Syg,
    Son düzenleme : Dudu; 18-02-2019 saat: 09:30.
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Sayfa 462/999 İlkİlk ... 362412452460461462463464472512562962 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •