Sayfa 463/999 İlkİlk ... 363413453461462463464465473513563963 ... SonSon
Arama sonucu : 7985 madde; 3,697 - 3,704 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Uyariniz icin tskler..
    1981 de yurtdisinda ogrenci iken elime bir kucuk ticaret sonrasi 10K dolar gecmisti.
    1980 de altin Iran rehine krizi gibi jeopolitik nedenlerle 812 dolara kadar cikarak bir alltime high rekor kirmis ve sonrasinda 500 dolarlara kadar gevsemisti.
    Deneyimsiz bir yatirimci olarak o zaman bu para ile 10 kadar Dukate almistim. ( Avusturya'nin cumhuriyet altini).
    Aradan 6 sene gecti 6K dolara sattim.
    80 lerde eger hisse senedi almis olsaydim parami 3-5 katina cikaracaktim.
    Altinda 30 senelik buyuk donguler vardir.
    Ben sattiktan sonra altinin onsu bildiginiz gibi 250 dolara kadar geri geldi.
    Ve bir kac sene evvel de 1900 dolara vurdu.
    Korunma amacli portfoyun max %10 u kadar diyorum.
    Syg,
    Bir kaç değil Dudu abi 2011 ağustos... 7, 5 sene..
    ADEL/TTRAK/ÇİMSA/TOFAŞ/AKSA/BRSAN/PETUN/INDES. /BRİSA/ARÇELİK/EREĞLİ/TÜPRAŞ/FORD OTOSAN/SODA

Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Mersin Mezitli'de Memos Tantuni'de tantuninin dibine vurduktan sonra ertesi sabah yola cikarak keyifli ama uzun ve yorucu bir yolculuktan sonra Antalya Konyaalti'na ulastim ve bir otele yerlestim.
    O yoldan en son 2003 de gecmis ve buyuk keyif almistim.
    Manuel vites bir vw bora vardi altimda. 350km yolu domatis kamyonlari ile 7 saatte alarak Side'ye gelmistim.
    Artik yol cok degismis.
    Bir kac tunel acilmis.
    Sahilden giden kisim azalmis.
    Bugun kahvalti sonrasi cikarim yola. Ilk hedefim Cirali Adrassan, Ulupinar.
    Syg,
    Belli bir aralik var 30 40 km kadar. O bolge yine cok virajli. Biraz yoruyor insani.

Adrasana gelince bende cok severim. Sessiz sakin guzel bir yer. Olimposa da gecersiniz.

Mersinde memosu tercib etmenizde guzel olmus. Benim de tantuni de tercihim odur.

SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. http://www.patronlardunyasi.com/habe...izah-et/216630

2018 yılında 4 bin 421 mükellefe ‘Gel aradaki farkı izah et’ diyen Maliye’nin görüşmeleri sonrasında devletin kasasına toplamda 6.8 milyon lira girdi.

HAZİNE ve Maliye Bakanlığı’nın yeni uygulaması kapsamında 4 bin 421 mükellefi çağırarak, “gel izah et†dedi. Maliye, vergi kaybının olduğuna ilişkin emare bulduğu zamanlarda izaha davet ile mükelleflerle, “gel izah et†diyor.

Örneğin bir konutun değerini tapu değeri ile banka kredisi üzerinden karşılaştırılıyor. Eğer düşük gösterilmişse “gel aradaki farkı izah et†deniliyor. 2018 yılında 4 bin 421 mükellef izaha davet için çağrıldı. 2 bin 719’u ilgili birime inceleme için gönderildi. Bin 142 mükellefin yaptığı açıklama ise yeterli bulundu. Böylece 43.4 milyon liralık matrah artırıldı. 4.9 milyon liralık ödenecek vergi bulundu.

4.  Alıntı Originally Posted by shangil Yazıyı Oku
    Aynen
    Tesekkurler
    Birde fiyatlari nasil ogrenmek olur?
    Nereden ala biliriz? Guvenli olsun ve dogru durust olsun.
    Ben gramaltin.com üzerinden aldım hep. Sıkıntı yaşamadım şimdiye kadar. Emin olmamakla beraber IAR'ın kendi sitesi olabilir bu site.

5. 150k şekerbank 32 gün 20.40 bugün

Garanti gecen hafta 2p.40 veriyordu bu hafta 20.50 veriyor o bloombergin sitede gozuken faizde 2 yillik tahvil faizi galiba ondada yukari yonlu kıpraşma var

SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

7. Ykb 250 bin 20.40 veriyor

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

8. Hadi bakalım gençler
    Yeni hafta yeni heyecan
    Anketimiz de çok ilginç sonuçlar var
    Bakmadan ve oy kullanmadan geçmeyin...
    Hem oy verme bir vatandaşlık görevidir.....

http://www.hisse.net/topluluk/showth...96#post3173296

saygılar/başarılar
    "Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "

Sayfa 463/999 İlkİlk ... 363413453461462463464465473513563963 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •