Sayfa 925/1527 İlkİlk ... 42582587591592392492592692793597510251425 ... SonSon
Arama sonucu : 12209 madde; 7,393 - 7,400 arası.

Konu: Ortaya Karışık

kasım başı ilk kalktığı fiyatlara geldiler..takas durumları ozaman ve bu zaman..kozaa da son 2 gün eksik.2 günde 2 milyon daha yabancı eksi olabilir.teb kaçmış ilk 5 den.
    kozalda aynı fiyata gelmiş ama yabancı +5 milyon fazla..ipekde de 3 milyon yabancı artı görünüyor.

en önemlisi dogru zaman.

2. O zarar açıklayan thy bugün yeşil olursa şaşırmam kozalarda haberler gerçekleşene kadar da vuruyorlar kırbacı gerçekleşincede

3. ocak ayında garan 8.40 kırdığından güçlü direnç geçildi 9.15 civarı tahminim baş yapmaya gidiyor diye düşüncemi belirtmiştim..

şimdi ise baş oluşumu tamamlandı.. 7.50 ile 8.30 arası sağ omuzu yapmaya gidiyor... borsada nakitte kalmayı berecemeyen para kazanamaz..

4.  Alıntı Originally Posted by IPMAN Yazıyı Oku
    artık citi nin kurşunu bitmiştir umarım çünkü dün 826 binde kalmış credit 322 de kalmış satmamışlar
    Adamlarda 40 m civarı lot var. Kursun bitermi bunlarda. Dua edelimde onları basmasalar. Tabi büyük bo neden yok ama borsa burası. Hiç olamaz dediğin yarin oluveriyor

SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by IPMAN Yazıyı Oku
    ben mart başı diye biliyorum hocam
    11.03.2019

SM-J710FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. kağıdın düşmesi/düşürülmesi için olacak ya da yapılabilecek bütün her şey oldu ya da olduruldu. Düşüşe neden olan bütün olaylara bakıp büyük resmi görmeye çalışınca bu düşüşün nedeni olarak birşeyler aklıma geliyor ve ky olarak cidden çok yazık diyorum ve midem bulanıyor. Biz de burada ons yükseliyor filan diye takip edelim. ytd

7.  Alıntı Originally Posted by nightbirdss Yazıyı Oku
    biliyorum herkes gergin kimsenin kafasını da karıştırmak istememm...ama şunu da demeden yapamıyacağım....yanlız kimse kimseye gergin olmanın nefissizliği ile kimseyi kırmasın ....VE DAHA DA ÖNEMLİ OLAN KİMSE MALINI SATMASIN...BEN NASIL ŞUANA KADAR HEP NEGATİF İDİM....ARTIK TAMAM....TÜNELİN UCUNDA IŞIK GÖRÜNDÜ...ARTIK PARA KAZANMAK İÇİN GELECEKLER...VE ALACAKLAR....VE ASLA UNUTMAYIN SİZİN SATTIĞINIZ HER BİR LOTTA ONLAR MALİYET DÜŞÜRCEKLER ARTIK SATMA ZAMANI ASLA DEĞİL ..ARKANIZA YASLANININ ...5,10 DAN 6,53 E NASIL GİDİLİR BAKIN...BİR DAHA ÜZERİNE BASA BASA SÖYLÜYOR KİMSE MALINI SATMASIN....NASIL 6,53DE ORTAYA ÇIKTIYSAM...YİNE 6,53 DE ORTAYA ÇIKACAĞIM O ZAMANA KADAR SİNİRLER GERGİN OLCAĞINDAN BİR ŞEY YAZMAYACAĞIM..ALLAH HERKESE SABIR VERSİN....SYGLAR....not : rica ediyorum kimse sataşmasın işine gelmeyen beni engellesin gitsin...
    herkes sakin olsun .....çok sinirli iseniz ekranı kapatın..yda yapamıyorsanız...atıyoyorum..1000 tl -600 tl gibi çoooook cuzi bir rakamla trade yapın aklınız dağılsın..ben burada olduğum sürece asla ümidinizi kesmeyin çünkü benim param çoooook kıymetli karımı almadan asla çıkmam...birde kimse kimseyi kırmasın evet gergin bir ortamdayız...evet şu günler için geçerli olmak üzere siz sinirli iseniz karşı tarafında aynı duygular ve hassasiyet içinde olabileciğini düşünüp daha dikkatli olmakta yarar var...100 de 100 olmasak ( bazen üstü kapalı laf sokmalar falan..ki asla gerek yok) da %90 nın üzerinde bir aile havası kimse bozmasın..kimsenin bozmasını da izin vermelim...herkes evinin önünü temiz tutarsa tüm şehir tertemiz olur....syglar...

8.  Alıntı Originally Posted by nightbirdss Yazıyı Oku
    herkes sakin olsun .....çok sinirli iseniz ekranı kapatın..yda yapamıyorsanız...atıyoyorum..1000 tl -600 tl gibi çoooook cuzi bir rakamla trade yapın aklınız dağılsın..ben burada olduğum sürece asla ümidinizi kesmeyin çünkü benim param çoooook kıymetli karımı almadan asla çıkmam...birde kimse kimseyi kırmasın evet gergin bir ortamdayız...evet şu günler için geçerli olmak üzere siz sinirli iseniz karşı tarafında aynı duygular ve hassasiyet içinde olabileciğini düşünüp daha dikkatli olmakta yarar var...100 de 100 olmasak ( bazen üstü kapalı laf sokmalar falan..ki asla gerek yok) da %90 nın üzerinde bir aile havası kimse bozmasın..kimsenin bozmasını da izin vermelim...herkes evinin önünü temiz tutarsa tüm şehir tertemiz olur....syglar...
    hocam battık resmen : ((

Sayfa 925/1527 İlkİlk ... 42582587591592392492592692793597510251425 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •