Sayfa 479/999 İlkİlk ... 379429469477478479480481489529579979 ... SonSon
Arama sonucu : 7985 madde; 3,825 - 3,832 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Savaş, kaos, isyan, el koyma gibi limoni durumların kralı bitcoin'dir. Altın, dolar, emlak hepsi hikaye.
    Bitcoin tamamen piyasa balonları özelliğini göstermiş durumda. 1-2 yıl içinde fiyatı 1000usd ya da 200usd civarına iner sonra indiği yer ve zirvesi ile orantılı bir şekilde artar, ölü kedi zıplamasını yaptıktan sonra illegal işlerde kullanma sıklığıyla orantılı bir fiyata geri çekilir. Siz diyin 10 dolar ben diyeyim 50 dolar.

Savaş,kaos ve isyan halinde internet bağlantınız olmayacağı için bir anlam ifade etmez. Ayrıca yanınızda bir usb bellekte saklıyorsanız çok riskli, kaybolma ve o belleğin manyetik alanlardan etkilenip bozulması gibi.

Zaten online saklıyorsanız çalınmama şansı yok gibi bir şey.

Haksız kayıplar da tazmin sağlanamadığı için tercih eden olmaz kanaatindeyim.
    Yukarıda yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

2. aktifbanklılara gelsin, bir önceki sene nasıl bilmiyorum bakmak lazım

https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/740855

3. thumbnail.jpg
    Migros un tahvil ihracı, basit faizi %27.45 e geliyor.
    Stopaj yüzde 10 yani mevduat eşleniği: %29.06
    3 ayda 1 kupon ödemeli 728gün vadeli.
    Daha önce bu tip bir tahvil almadığım için soruyorum, aldığımız tahvilin kısa sürede değer kaybetmesi ve vadesi uzak olduğu için zarara razı olarak satma riski vardır diye anlıyorum. Ama diğer taraftan da piyasa faizlerinin düşme beklentesi varsa bu tahvilin ikinci el satış değeri artar ve biz kısa zamanda hedeflenen getirinin üzerinde bir kar elde edebiliriz değil mi?

Peki itfa tarihi beklenmezse de sadece stopaja tabi değil mi başka bir vergisi var mı?

4.  Alıntı Originally Posted by emperador Yazıyı Oku
    ben de bu cuma vadesi dolacak olan mevduatı enparadan çekip garantiden fon alacağım. vadeliden iyi getiriyor. 2,9670 getirmiş yılbaşından bu zamana. 26,70 brüt yapar yüzde 10 kes. 24,03 hadi olsun 22 diyeyim net. şimdiki hesaba göre tabi. vadelide ne veriyor 3 ün 1 ini. 16 falan veriyor net olarak. yanlış hesap yapmıyor isem tabi..
    yılbaşından bu zamana olunca 50 günlük getiri olmuyor mu? hesapta bir hata olmasın tabi o zaman da 30 günlük brüt getirisi 1.776 oluyor.

5.  Alıntı Originally Posted by mertkucukuncu Yazıyı Oku
    Resim atma imkanin var mi ?

GM 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    telif hakkından dolayı sıkıntı olur diye atmıyorum yoksa atarım telkinle faizde tavan uygulamasına benzer bir şeylerin yapıldığı yazıyordu

Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    telif hakkından dolayı sıkıntı olur diye atmıyorum yoksa atarım telkinle faizde tavan uygulamasına benzer bir şeylerin yapıldığı yazıyordu
    Bu zihniyet gelecekte faizleri patlatir mi diyordu ozetle

GM 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

7.  Alıntı Originally Posted by Turnike Yazıyı Oku
    Bitcoin tamamen piyasa balonları özelliğini göstermiş durumda. 1-2 yıl içinde fiyatı 1000usd ya da 200usd civarına iner sonra indiği yer ve zirvesi ile orantılı bir şekilde artar, ölü kedi zıplamasını yaptıktan sonra illegal işlerde kullanma sıklığıyla orantılı bir fiyata geri çekilir. Siz diyin 10 dolar ben diyeyim 50 dolar.

Savaş,kaos ve isyan halinde internet bağlantınız olmayacağı için bir anlam ifade etmez. Ayrıca yanınızda bir usb bellekte saklıyorsanız çok riskli, kaybolma ve o belleğin manyetik alanlardan etkilenip bozulması gibi.

Zaten online saklıyorsanız çalınmama şansı yok gibi bir şey.

Haksız kayıplar da tazmin sağlanamadığı için tercih eden olmaz kanaatindeyim.

Alıntılayayım şu mesajı da 2 yıl sonra bakarız ne olmuş.

Çalınır, kaybedersin, bozulur diyenlere de yol göstereyim bari. Bitcoinleri saklamak için ihtiyacınız olan tek şey bir parça kağıt. Ne online hesap, ne usb bellek. Bir satır yazının olduğu bir kağıt sadece.

Kağıdı da yakmayın, ıslatmayın, kaybetmeyiverin..

Evdeki çeyrek altının yerini unuttum diyen birini görmedim ben hiç şimdiye kadar mesela. O kağıda da aynı özeni gösterirseniz hiç bir şey olmaz

8. Kağıdın cinsi ve üstündeki bir satır yazı nasıl bişey olacak ?

Sayfa 479/999 İlkİlk ... 379429469477478479480481489529579979 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •