doğrudur, 2009 yılından itibaren 29,95 ortalama fiyattan aldığım Cmbtn 'ları, yaklaşık 10 yıl sonra 2019 Ocak ayında 29 ortalama fiyattan satarak çok büyük zarar ettim. Yeniden uzun vadeli Cmbtn almak istiyorum ama tekrar zarar etmeyeceğim çok daha düşük seviyeden almak istiyorum. Ancak amacım kesinlikle spekülatif ya da manipülatif söylemlerde bulunmak değildir. 19 trilyon zarar açıklayan Cment yükselirken ve 12 seviyelerini test ederken, içinde arsa satışı parası da olsa 5 trilyonun üzerinde (kayıtlı sermayesi 2 trilyon bile değil) dönem karı açıklayan bir hissenin normalde şu an değeri 40 'lı seviyeler olması gerekirken, 28 'li seviyeler olması hangi objektif kriterlerle ve mantıkla açıklanabilir ki?. Spek denen geri zekalı, bu seviyelerden küçük yatırımcıya (benim gibi) hisse kaptırabileceğini düşünmüyor mu? Bu seviyelerde yatırımcıyı spek ne kadar bıktırmaya ve baskılamaya çalışsa da yatırımcıların uzun vadeli de olsa bu kağıdı almak isteyebileceklerini düşünemiyor mu? Yatırım Tavsiyesi Değildir.![]()
Yer İmleri