Originally Posted by komutan logar Öğrenmek icin yazıyorum dayı.bu bedelliden gelen para ozsermayeye aktarılmadi mi daha? eğer bir adam uğrunda çalışmadığı bir liraya sahipse, başka bir adam hiç almadığı para için çalışmıştır. aktarılmadı 12 aylık bilançoda aktarılacak bedelli kasımda olmuştu
Originally Posted by bdayım aktarılmadı 12 aylık bilançoda aktarılacak bedelli kasımda olmuştu Bilanço doneminde aktarıldığını bilmiyordum onu öğrenmiş oldum. eğer bir adam uğrunda çalışmadığı bir liraya sahipse, başka bir adam hiç almadığı para için çalışmıştır.
Originally Posted by komutan logar Bilanço doneminde aktarıldığını bilmiyordum onu öğrenmiş oldum. eğer bir adam uğrunda çalışmadığı bir liraya sahipse, başka bir adam hiç almadığı para için çalışmıştır. bilanço döneminde aktarılmıyor komutan kasım ayında gerçekleştiği için bedelli 9 aylık bilançodan sonra gerçekleştiği için 12 aylık bilançoya yansıyacak offff komutan yorma benmi
Originally Posted by bdayım bilanço döneminde aktarılmıyor komutan kasım ayında gerçekleştiği için bedelli 9 aylık bilançodan sonra gerçekleştiği için 12 aylık bilançoya yansıyacak offff komutan yorma benmi Saygılar dayı bir şey daha öğrendim işte ne var bunda [emoji3] eğer bir adam uğrunda çalışmadığı bir liraya sahipse, başka bir adam hiç almadığı para için çalışmıştır.
Originally Posted by komutan logar Saygılar dayı bir şey daha öğrendim işte ne var bunda [emoji3] eğer bir adam uğrunda çalışmadığı bir liraya sahipse, başka bir adam hiç almadığı para için çalışmıştır. seanstayım ama akşamları ne soracaksan sor bedava borsa öğretiyorum işte daha ne istiyorsun
Originally Posted by bdayım seanstayım ama akşamları ne soracaksan sor bedava borsa öğretiyorum işte daha ne istiyorsun [emoji106][emoji122] eğer bir adam uğrunda çalışmadığı bir liraya sahipse, başka bir adam hiç almadığı para için çalışmıştır.
Forum Rules
Yer İmleri