Sayfa 510/999 İlkİlk ... 10410460500508509510511512520560610 ... SonSon
Arama sonucu : 7985 madde; 4,073 - 4,080 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by Varyemez Amca Yazıyı Oku
    Ben burada çalışmaya başlayalı yarım seneye yakın oluyor, öncesinde diğer birçok Asya ülkesinde çalıştım. Açıkcası benim için hiçbir özelliği yok buranın, sıkışık yüksek binalarla dolu kalabalık bir şehir. Asya ülkelerinden gelenler daha çok Hong Kong mutfağı ve alışveriş yapmak için geliyor buraya zaten. Yani kültürel veya tarihi gezilecek yerleri pek yok. Manzara izlemek için Victoria Zirvesi, en eski tapınak olarak Man Mo Temple var. Yakınlarında Macau var günlük feribotla gidilebiliyor, Asya'nın yapay Venedik'i deniyor, kumarhane ve aganigi mekanı, henüz gitmedim. Gezinizi 4 gün için planlıyorsanız eğer plana rahatça dahil edebilirsiniz.
    Hong Kong mutfağını ben pek sevmedim, fish paste denen balık unundan yapılan dumplingler ve çin mantarı ciddi sindirim sorunu yaşatıyor bende ve birçok yabancıda.
    Her neyse, eğer Uzak Doğu'ya ilk kez ziyaret yapacaksanız, Tayland ve Japonya'yı tercih etmenizi öneririm. Sonrasında Tayvan veya HongKong&Macau'yu tercih edebilirsiniz.
    Çok tesekkürler [emoji106][emoji120][emoji120]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2.  Alıntı Originally Posted by EREGLTUPRS Yazıyı Oku
    30 kasım öncesi stopaj avantajı olduğu dönemde çok yazıldı/çizildi bu topikte...Uzun bağlayın diye...Değerlendirebilene/faydalanana ne güzel...
    Kesinlikle ben de buradaki forumdaşlarımın yorumlarından yola çıkarak uzun başlamıştım. Bizim bu forumda bazen tatsızlıklar olsa da gerçekten çok verimli ve işlevsel olduğunu söyleyebilirim

3. İsyatırım TI1 likit fon 23.41 gecelik

4.  Alıntı Originally Posted by EREGLTUPRS Yazıyı Oku
    30 kasım öncesi stopaj avantajı olduğu dönemde çok yazıldı/çizildi bu topikte...Uzun bağlayın diye...Değerlendirebilene/faydalanana ne güzel...
    devlet zorlamasa bağlayacağım yoktu ama o kadar güzel bir fırsat verdilerki çoğu kişi bağladı

5. Mevduat stopaj oranları sıfırlansa herhalde şuan bütün bankalar tl ye doyar..

6. http://www.patronlardunyasi.com/habe...e-geldi/216824

Bireysel banka müşterilerinin kıymetli maden dahil yabancı para mevduat ve fonları yaklaşık beş aydır, her hafta aralıksız artış gösterirken 102.5 milyar dolara ulaşan birikim tarihi zirveye de oldukça yaklaştı.

Verilere göre 15 Şubat ile biten haftada bireylerin yabancı para cinsinden mevduat ve fonları yaklaşık 180 milyon dolar artışla 102.47 milyar dolar oldu ve 29 Nisan 2016’da görülen 104.1 milyar dolarlık tarihi zirveye de oldukça yaklaştı.

En son 5 Ekim 2018 haftasında döviz birikimlerini azaltmayı tercih eden bireyseller takip eden 19 haftada döviz birikimlerinde kesintisiz artırdı.

Verilere göre 5 Ekim 2018 haftasında 89.8 milyar dolar olan bireysellerin kıymetli maden dahil yabancı para mevduat ve fonları aralık artış yaşandığı bu dönemde 12.7 milyar dolar yükseldi.

7. enparadan dönenle de ppf aldım. enparaya artık 1 lira koymam eğer böyle devam ederse. hem günlük alırım istediğimde bozarım. 20,50 bağlamıştım en son 18,75 düştü. bakayım 1 ayda ppf ne getirecek?

8.  Alıntı Originally Posted by Omega0607 Yazıyı Oku
    İsyatırım TI1 likit fon 23.41 gecelik
    Fon getiri oranlarıı bu şekilde görebileceğimiz bir sayfa var mı yoksa siz mi hesaplıyorsunuz?

Sayfa 510/999 İlkİlk ... 10410460500508509510511512520560610 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •