Sayfa 127/1000 İlkİlk ... 2777117125126127128129137177227627 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 1,009 - 1,016 arası.

Konu: Dolarda Yukselis Kacinilmaz

1.  Alıntı Originally Posted by EREGLTUPRS Yazıyı Oku
    RTE yi çok seviyormuş (kendi söylemi kadının)...4 katlı evi varmış...Ve çöp konteynırına dalmış yarı beline kadar hayvanlar için yem alacak parası yokmuş...Çok tutarlı bi hikaye...

Ona da akıl vermişler dava aç diye

Kabataştaki kadın hikayesi gibi...
    aynı renkte şalvarı olan 10 ayrı kadın dava açsa hakim hepsini mi kabul edecek..?

2. '' İslami banka müşterileri dövize yüklenmiş. Bankalardaki döviz hesapları %46'yla son 13 yılın zirvesine ulaştı. 'İslami bankacılık' yapan katılım bankalarında ise bu oran yüzde 60'' buldu. Şeytan Amerika falan dinlememişler, hele Reis'i hiç dinlememişler ''
    https://twitter.com/Nesrinnas/status...29267545657344

İslami banka müşterileri dövize yüklendi

https://www.gazeteduvar.com.tr/ekono...vize-yuklendi/
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

3.  Alıntı Originally Posted by british Yazıyı Oku
    '' İslami banka müşterileri dövize yüklenmiş. Bankalardaki döviz hesapları %46'yla son 13 yılın zirvesine ulaştı. 'İslami bankacılık' yapan katılım bankalarında ise bu oran yüzde 60'' buldu. Şeytan Amerika falan dinlememişler, hele Reis'i hiç dinlememişler ''
    https://twitter.com/Nesrinnas/status...29267545657344

İslami banka müşterileri dövize yüklendi

https://www.gazeteduvar.com.tr/ekono...vize-yuklendi/

ülkenin c.başkanının 2016 yılına kadar yurt içinde döviz hesabı olduğu gibi
    dövizini devlet bankası olmayan islami bir bankada tutmaktaydı
    kendi parana güvenmedin anladık bari paranı devlet bankasında tut ta plasman yarat..

geçen haftasonu tuzgölü tarafına gittim göl kıyısında bir tesis vardı içeriye girtrdik oturduk yan masada bir bayan sigara yaktı içmeye başladı görevliye burada sigara içmek yasak değil mi dedim. YAsak ama biz kaptanlara (sanırım otobüs firmaları mola veriyor tesiste) isin veriyoruz dedi. Peki bu yasal mı dedim olmasada izin veriyoruz dedi. peki bu bayan lkaptan mı dedim ve utanmadan evet dedi. bende burası kapalı alan sigara içemezsiniz içirtemezsiniz dedim ceza gelince şaşırmayıon dedim kalktım 184 ü aradım firmayı şikayet ettim. Bana gereğini yapacaklarını ve görevlileri göndereceklerini söyledi ve bir ihbar numarası verdi
    bend ebugün o ihbar nuumarası ile firmaya ne yaptıklarını sordum. 184 deki bayan bana görevlilerin firmaya gittiğini ama o sırada kimsenin sigara içmediğini firmayı uyarıp çıktıklarını söyledi.
    bende şimdi siz sigara ile böyle mi mücadele ediyorsunuz. benim ihbar ettiğim anda sigara içiliyordu sizinkiler gittiğinde içilmiyordu ve bu adamların orada sigara içirttiklerini nasıl ispat edeceğim fotoğraf çekip gönderseydim ceza yazacakmıydoınız dedim bana hayır yazmayacaktık dedi.
    Ama isterseniz fotoğraf çekip cimere yollayabilirsiniz o zaman işlem yapılır ama biz fotoğrafla işlem yapmıyoruz dedi
    ülke o hale gelmişki yetkili kurumlar kıllarını bile kıpırdatmıyorlar ve bir sigara için bile cimeri kullanmaya yönlendiriyorlar.
    o zaman size ne gerek var cumhurbaşkanı bide sigarayala cezanın peşinde mi koşsun dedim
    184 büyük bir hayal kırıklığı oldu benim için dedim ve kapattım

şimdi vatandaş nereye başvursun tv lerde her saat başı kamu spotu diye geçtikleri şey tırışkadan bir şeymiş
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Külliyen yalan sokak hayvanlarını beslemek icin hiç kimse o şekilde o budoba girmez/giremez. O açlığın yada yokluğun hareketidir guderssin kasaba soylerain sana atilan kemikleri verir aebde goturur sokak hayvanlarina verirsin. Koca cop bidonuna butun govdenle girmezsin
    Bu twitter sayfasinda ki yorumlara baktim da bu insanlarla ayni ulkede yasamak eziyet olmali. Bu kadar gerizekalinin oldugu bir ulke yine iyi bugunlere kadar dayanabilmis.

SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. Tanzim et satışı
    3421334_of3b7.jpg

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    Sigara ihbar hattı ile ilgili kamu sporunu izlerken hep söylerim. Ceza yazacak ekip kapının önünde mi bekliyor acaba? Hadi İstanbul ihbar et bakalım görev aşkıyla yanan ekip kaç saatte geliyor. aptal aptal işler bunlar...

8. İlla ceza kesmek istiyorlarsa zaten banko futbol stadlarına gitsinler yeter sivil olarak...Binlerce insan maç sırasında ve arasında sigara içiyor stadlarda...Orada da yasak...Ama iş olsun torba dolsun işteeeee....Binlerce ağacı kesip poşet satarak çevrecilik taslıyorlar...

Sayfa 127/1000 İlkİlk ... 2777117125126127128129137177227627 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •