Sayfa 281/776 İlkİlk ... 181231271279280281282283291331381 ... SonSon
Arama sonucu : 6202 madde; 2,241 - 2,248 arası.

Konu: SAFKR-Safkar Ege Soğutmacılık Klima Soğuk Hava Tes İhr İth San ve Tic. A.Ş.

1. Şu anda açıklanan bilançoya göre nominal degerli hisse başına 0.42 kuruş oluşmuş mu oluşmamış mı bana onu söylermisin

PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.

2.  Alıntı Originally Posted by fener1907 Yazıyı Oku
    Şu anda açıklanan bilançoya göre nominal degerli hisse başına 0.42 kuruş oluşmuş mu oluşmamış mı bana onu söylermisin

Senin yanılgın, şişmiş fiyatlar..
    0.44 verecek,ama 10 bin lota. 4.400 değil.....ya sen adamı guldurursun....

3. Anlaşamıyoruz pekala şu soruma cevap verirmisin şirket 2018 yılı karının tamamını dagıtma kararı verirse 10 bin lotu olan bir kişi kaç TL temettü alır.

Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.

4.  Alıntı Originally Posted by kemal41 Yazıyı Oku
    yanlisim varsa duzeltin lutfen
    10000 * 0.044= 440 yapar
    hani 0.44 tl gorunuyordu.acaba ben yanlis hesaplamami yaptim
    dun temettu ile ilgili arastirma yaptim sirket isterse karin tamamini veya yuzde bazinda kendi belirttigi oranda dagitabilir.tamami olursa stopaj vergi masrafi cikarir 0.42 olmazda 0.38 olur misalen. yada %40 ini dagitacagiz der ona gore bir sey cikar.ikinizde haklisiniz aslinda.kuruldan cikacak temettu miktari yada bedelsiz.yada hicbirsey. buyumek icin tamamini kullanacagiz da diyebilir .gecen sene oldugu gibi benim gonlumden karin %80 ini bedelsiz dagitmasi

5.  Alıntı Originally Posted by fener1907 Yazıyı Oku
    Anlaşamıyoruz pekala şu soruma cevap verirmisin şirket 2018 yılı karının tamamını dagıtma kararı verirse 10 bin lotu olan bir kişi kaç TL temettü alır.

kesintiler falan cikarsa 10bin lot icin 4200tl olmazda 3800-4000olur diyelim .ama yapmazlar korkunc bir getiri olurdu.hic gormedim.keske olsa

6. ben zaten şu kadar dagıtacak demedim orada hesap yapılmış karın tamamı üzerinden hesabın yanlışlığına müdahil oldum.Ben şirket patronu olsam bende hepsini dağıtmam bedelsiz verebilir.yatırıma yönlendirilebilir.kaldıki hepsini dağıtacam dese bile halka açıklık oranı %38 bu 38 in içinde patronun malı var mı bilmiyoruz .paranın %62 si zaten kendi cebinde kalacak.

7.  Alıntı Originally Posted by kemal41 Yazıyı Oku
    kesintiler falan cikarsa 10bin lot icin 4200tl olmazda 3800-4000olur diyelim .ama yapmazlar korkunc bir getiri olurdu.hic gormedim.keske olsa
    crdfa adana ısdmr hatırladıklarım bak istersen geçen sene ısdemirden deli temettü aldım.

8. kim ne derse ilk 7 ye giren kar etme oraniyla ,hisse fiyati en azinda 2-3 katlamasi gerekirdi.bu durumun kafamda bir karsiligi yok.

Sayfa 281/776 İlkİlk ... 181231271279280281282283291331381 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •