Þu anda açýklanan bilançoya göre nominal degerli hisse baþýna 0.42 kuruþ oluþmuþ mu oluþmamýþ mý bana onu söylermisin
PRA-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Þu anda açýklanan bilançoya göre nominal degerli hisse baþýna 0.42 kuruþ oluþmuþ mu oluþmamýþ mý bana onu söylermisin
Burada yer alan yatýrým bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatýrým danýþmanlýðý kapsamýnda deðildir.
Anlaþamýyoruz pekala þu soruma cevap verirmisin þirket 2018 yýlý karýnýn tamamýný dagýtma kararý verirse 10 bin lotu olan bir kiþi kaç TL temettü alýr.
Burada yer alan yatýrým bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatýrým danýþmanlýðý kapsamýnda deðildir.
dun temettu ile ilgili arastirma yaptim sirket isterse karin tamamini veya yuzde bazinda kendi belirttigi oranda dagitabilir.tamami olursa stopaj vergi masrafi cikarir 0.42 olmazda 0.38 olur misalen. yada %40 ini dagitacagiz der ona gore bir sey cikar.ikinizde haklisiniz aslinda.kuruldan cikacak temettu miktari yada bedelsiz.yada hicbirsey. buyumek icin tamamini kullanacagiz da diyebilir .gecen sene oldugu gibi benim gonlumden karin %80 ini bedelsiz dagitmasi
ben zaten þu kadar dagýtacak demedim orada hesap yapýlmýþ karýn tamamý üzerinden hesabýn yanlýþlýðýna müdahil oldum.Ben þirket patronu olsam bende hepsini daðýtmam bedelsiz verebilir.yatýrýma yönlendirilebilir.kaldýki hepsini daðýtacam dese bile halka açýklýk oraný %38 bu 38 in içinde patronun malý var mý bilmiyoruz .paranýn %62 si zaten kendi cebinde kalacak.
kim ne derse ilk 7 ye giren kar etme oraniyla ,hisse fiyati en azinda 2-3 katlamasi gerekirdi.bu durumun kafamda bir karsiligi yok.
Yer Ýmleri