Sayfa 39/591 İlkİlk ... 2937383940414989139539 ... SonSon
Arama sonucu : 4723 madde; 305 - 312 arası.

Konu: EGSER - Ege Seramik

1. Şu aşamada Blanco birinci olarak akabinde borsanın yönü çok önemli. Borsa çok şişti bakalım neler olur. Inşallah kar satışlarına yakalanmayiz diyeceğim ama kim ne kazandı ki kar satisı olsun. Anca işini bilen yabancı cebini dolduruyor ve az sayidaki yerli tilki.
    Blanconun on milyon üstü gelmesi pozitif olur diye ümit ediyorum. Geçen sefer yıllık kardaki yüzde kırk düşüş mahvetti hisseyi.
    Bunu güncel olaylara bağlayarak bu sefer karda artış bekliyorum. Zaten şirketin piyasadaki rolü yadsınamaz. Şimdi olmasa bile orta uzun vadede olması gereken rakamlar malumdur.
    Ikinci defa çıktığımız 3.70 lerde tutunamadı ama neyse ki çok salmadi. Bilanço haberini de yine son güne bırakırlar diye düşünüyorum. Artık iki mayısa kadar heyecanla nefesleri tutacağız

EGSER_Ege Seramik: 3,65-3,75 aralığını takip ediyoruz…

3,65 hedef fiyat ile bu haftaki öneri listemizde yer verdiğimiz ve dün gün içerisinde 3,70-3,75 bandını hedef gösterdiğimiz hissede 3,73 ile hedef bögemize ulaşıldı. Bu hafta yaşanan hızlı yükselişle birlikte alçalan kanalı yukarı kıran hissede 3,75 seviyesini kısa vadeli görünüm için izlemeye devam ediyoruz. 3,75’in üzerine yerleşmede 3,80-4,00 aralığı yeni hedef olarak izlenebilecekken, kısa vedeli pozitif görünümün devam etmesi için 3,65 desteği üzerinde kalmalı. Mevcut pozisyonlar için stop-loss öneri seviyemizi 3,60 olarak belirliyoruz.

Son Fiyat: 3,69

Destekler: 3,65-3,60-3,55

Dirençler: 3,75-3,80-3,85

http://www.borsagundem.com/foto-habe...yesi/1188720/3
    YASAL UYARI : Burada yer alan yatırım bilgisi ve yorumlar Kişiseldir. Yatırım Tavsiyesi Değildir...

BEN 9. aylığa kadar bilançoda iyileşme beklemiyorum..

referandumdu şuydu buydu deyip oyalayacaklardır..

endeks önemli tabi ama düşen endeksde çıkabilecek olan hisselerde bilançosu iyi olan ve haber beklentisi olan hisselerdir.

bunda şu an hangisi var..

her çıkış denemesinde satış yemesi verenlerin hala işlerini bitiremediğini hisseettiriyor bana..

ytd

Malumun ilanı olmuş.

3,58'e vermişler.

Bilanço görmeden yeni alım düşünmem

İyi gelsin yukarıdan alırım

5.  Alıntı Originally Posted by Hamitali Yazıyı Oku
    Şu aşamada Blanco birinci olarak akabinde borsanın yönü çok önemli. Borsa çok şişti bakalım neler olur. Inşallah kar satışlarına yakalanmayiz diyeceğim ama kim ne kazandı ki kar satisı olsun. Anca işini bilen yabancı cebini dolduruyor ve az sayidaki yerli tilki.
    Blanconun on milyon üstü gelmesi pozitif olur diye ümit ediyorum. Geçen sefer yıllık kardaki yüzde kırk düşüş mahvetti hisseyi.
    Bunu güncel olaylara bağlayarak bu sefer karda artış bekliyorum. Zaten şirketin piyasadaki rolü yadsınamaz. Şimdi olmasa bile orta uzun vadede olması gereken rakamlar malumdur.
    Ikinci defa çıktığımız 3.70 lerde tutunamadı ama neyse ki çok salmadi. Bilanço haberini de yine son güne bırakırlar diye düşünüyorum. Artık iki mayısa kadar heyecanla nefesleri tutacağız
    Bilanço 2-3 milyon artı yada 5 milyon eksi gelebilir, fazla iyimser bir beklentisi yok ,farklı bir durum olsaydı eğer endeks den daha fazla getiri sağlar 5 li rakamlara gelirdi.

endeks dolar bazında aylık grafiktir.

ojmL9m.jpg

Son durum.

Kesinlikle ytd..
    Bilmek değil, yapmaktır hayatı değiştiren!

7. Kapanış iyi oldu. Girişler devam ediyor gibi. Yarın daha net fikir sahibi oluruz.

Bilanço açıklayan firmalar resmen şov yaptı. Darısı ege seramiğe.. Eğer iyi bir bilanço gelirse kötü günler biter diye umuyorum.

SM-G935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Bilmek değil, yapmaktır hayatı değiştiren!

Sayfa 39/591 İlkİlk ... 2937383940414989139539 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •