Sayfa 1167/1527 İlkİlk ... 16766710671117115711651166116711681169117712171267 ... SonSon
Arama sonucu : 12209 madde; 9,329 - 9,336 arası.

Konu: Ortaya Karışık

1.  Alıntı Originally Posted by jayjee Yazıyı Oku
    Neden hocam asuzu ve vestl için tepki olarak görüyorsunuz ?
    Yerli oto haberi ile yükselmediki vestel asuzu da ona ayak uydursun

SM-J710FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. arkadaşlar amerika ve kuzey kore arasında önceki yıllarda füze kapışması vardı o zaman bizim borsamız langur lungur düşüüyordu savaş çıkacak korkusu ile ?

E şimdi adamlar masaya oturdu anlaşmak üzere sarmaş dolar borsamız neden tepki vermiyor sizce bu gelişmelere.?
    Beyler burada bulunmamın sebebi yeni gelen bu hisseyi almak isteyen arkadaşları 22 kez daha düşünmeye yönlendirmek hisseyi almışla ölmüşe ise çare bulunmaz

3.  Alıntı Originally Posted by enisar Yazıyı Oku
    bugün thy ekside yalnız kozanın kankası

acaba sonradan artıya mı geçcek yoksa kozaa mı eksiye gidecek
    evet kozaayı eksiye çekti malasef
    Beyler burada bulunmamın sebebi yeni gelen bu hisseyi almak isteyen arkadaşları 22 kez daha düşünmeye yönlendirmek hisseyi almışla ölmüşe ise çare bulunmaz

4. birde şu satılmış medyanın ekonomi kanallarında ekonominin e sinden anlamayanların endeksin

yükselirken neden yükseldiğini düşerken neden düşütüğünü bir türlü açıklayamamalarına yorum yapamamalarına bayılıyorum

adeta ingiltereyiz sanki aylardır brexit brexit brexitt başka birşey bildikleri yok.. yuh diyorum artık

5. Bu koza denen adi hisseye fazla güvendik maalesef eğer bizde şans olsa vestelde olurduk şimdi bunlarda değil hergünümüz boşa gidiyor nasıl bir illet é bulastik bilmiyorum dünkü yükseliş gel gel amaçlıy miş zehir etti bugünü de yarında biraz yeşil açar bir ileri iki geri sabah gidiyor görüntüsü verdiler sonra aşağı yeni yeni ortaklarımiz oluyor hergun kısacası burada boşa vakit öldürüyor uz

6. Birde 3 milyon para girişi var skym senin para girişine amk kağıdı düşünüyor um da vestelde olaymisim offff offf amk offff sizin teeeeee

7. insanlar şok olmuş. kimse yanlış anlamasın ama ben de şok olanlara şok oldum.

8.  Alıntı Originally Posted by denizkiraz42 Yazıyı Oku
    yakın tarihli 24 şubatta baktım diye anımsıyorum hocam notlarımda öyle var. Bakınız bulamazsanız söyleyin ben buluyum
    Deniz hocam bir gozde grafik yorumu alabilirmiyim zahmet olmazsa size.

Sayfa 1167/1527 İlkİlk ... 16766710671117115711651166116711681169117712171267 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •