Sayfa 8/327 İlkİlk ... 6789101858108 ... SonSon
Arama sonucu : 2609 madde; 57 - 64 arası.

Konu: EUKYO - Euro Kapital Yatırım Ortaklığı A.Ş.

1. Bu iste bir ****lik var en cok islemi yapan hangi kurum tam islemli pasta atacak varmı dun kilciksiz 5 milyo baska islem yok bu gun 5 milyon 37 binle bütün lotlari çık çocuk mu kandırıyorlar bu metronun yancisi olmasa bu lotlari çıkamaz ya iş yada dedigim gibi bigun en cok hacim al sat yapan kutum hangisi pastada alip satan hacimli islem yapan bir kurum yoksa bu aldiklarini bu gun danışıklı olarak is ve digerleri almıştır çünkü bunlarin hepsinin maliyeti 1 üstü dedigim fibi iyi incelwmwk lazim bu bir kac milyon cepto cep olmus olabilir 1,1 uzwri 100 bin lotlar alindi tek kalemde bu avtur cikarken 2,3 tavani gosterip 1,97 basmislardi ordada 2,2 üzeri deli gibi aldılar sonra kağıt su an 6 küsur 3 ay içinde

2. Dün al bugün sat bu nasıl bir sistem olmuş milleti kandir topla basina ulan yine yutturdun bize böyle kazandığın paranin hayrini göremezsin inşallah 1 ayda 3 bin lira zarara soktun beni

Sent from my LG-D855 using hisse.net mobile app

3. Galip öztürk bu hisseye giriyorsa bu yo lari almıştır. O yuzden önce çalkalar. Sonra fizana mi yoksa çukura mi... benim şahsi fikrim olup kimseye tavsiye değildir.

4. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

5.  Alıntı Originally Posted by cihat.ibis Yazıyı Oku

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Tamam dün aldı almasinada bugün o kadar lotu kime satti bu küçük yatirimci olamaz ama bu kim veya kimler maliyet 1.06 dün atlasta kaybettiğimi surda 10 kademede cikarayim dedim dahada batirdi beni ne yapsam bilemedim beklesem hepsini satmış birdaha kim yükseltecek bana kaliyor bu gidisle iyice salar

Alıntı Originally Posted by cihat.ibis Yazıyı Oku

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    İlgi: Galip Öztürk Turizm Yatırımları A.Ş.' nin 31.10.2016, 17.11.2016 ve
    11.01.2017 tarihli KAP Özel Durum Açıklamaları

İlgi de belirtilen açıklamalara ilişkin olarak tarafların
    anlaşmaları neticesinde Euro Kapital Yatırım Ortaklığı A.Ş., Euro Menkul Kıymet Yatırım Ortaklığı A.Ş. ve Euro Trend Yatırım
    Ortaklığı A.Ş.'de Mustafa Şahin'in sahip olduğu A Grubu
    imtiyazlı payların tamamının şirketimiz Metro Yatırım Menkul Değerler A.Ş. tarafından satın alınmasına
    Yönetim Kurulu'nun 02/02/2017 tarihli toplantısında karar verilmiş olup, bu konudaki talebimiz Sermaye Piyasası Kurulu'nun görüş ve onayına sunulmuştur.

__________________________________________________ _

Yukarıdaki haberi yayınlatıp bu ALIM-SATIM işlemlerini yapanlar şirketi almaktan vazgeçtik derlerse.
    Sn.TC.Savcılarına iş düşer sanıyorum.

YTD
    Son düzenleme : iki gozum; 23-02-2017 saat: 20:35.

7.  Alıntı Originally Posted by iki gozum Yazıyı Oku
    İlgi: Galip Öztürk Turizm Yatırımları A.Ş.' nin 31.10.2016, 17.11.2016 ve
    11.01.2017 tarihli KAP Özel Durum Açıklamaları

İlgi de belirtilen açıklamalara ilişkin olarak tarafların
    anlaşmaları neticesinde Euro Kapital Yatırım Ortaklığı A.Ş., Euro Menkul Kıymet Yatırım Ortaklığı A.Ş. ve Euro Trend Yatırım
    Ortaklığı A.Ş.'de Mustafa Şahin'in sahip olduğu A Grubu
    imtiyazlı payların tamamının şirketimiz Metro Yatırım Menkul Değerler A.Ş. tarafından satın alınmasına
    Yönetim Kurulu'nun 02/02/2017 tarihli toplantısında karar verilmiş olup, bu konudaki talebimiz Sermaye Piyasası Kurulu'nun görüş ve onayına sunulmuştur.

__________________________________________________ _

Yukarıdaki haberi yayınlatıp bu ALIM-SATIM işlemlerini yapanlar şirketi almaktan vazgeçtik derlerse.
    Sn.TC.Savcılarına iş düşer sanıyorum.

YTD
    Bende bu yaziya buna istinaden birde dün 5 milyon hisse alinca burda kalacak buraya gereken yatirimi yapacak diye girdim hatta 1.06 dan nasil olurda 1 gün sonra satar bu ne anlama gelir anlayan varsa söylesin lütfen metronun paylari % 0 kalmış siye yaziyor sirketleri almaktan vazgeçtiyse dahada gider aşağıya diye düşünüyorum Yatirim tavsiyesi değil sadece hislerime diyor bunu hislerim vu siralar hiç doğru bir yön göstermiyor bana ya bakalim ne edecez

8. bu ismi geçen zatı muhterem dolandırıcı değilse bu spk gönderdiği yazı resmi belge ve yapılan kap bildirimleri devlet kurumu olarak bağlayıcı ve gerçekse bist yalan değilse bu iş yakında onaylanır ve satış işlemi gerçekleşir.eukyo-euhol-etyat bu süreçte normal bir borsada olumlu ve kalıcı tepkiler verir.bu gün ki işlemlerde küçük yatırımcı özü sözü bir olmayanlar tarafından,bir günde yüksekten almayanlar hariç %10-15 arası zarara uğratıldı ve bu kap'a gönderilen habere güvenen insanlardan oluşuyor.Yarın Cuma günü spk'nın bülteninde seans kapanmadan haber düşse hisse kendini toplar ve güven kazanarak yoluna devam eder.Kişilere ve kurumlara gönüllerde güven yoksa herşey bitmiştir bu çarkta.Ben şahsen gün sonu hayalleri mahvedilen küçük yatırımcının,mübarek bu gecede bedduadan ziyade mübarek bir günün sabahına ve sonuna mutluluk dilemelerini,iyi düşünmelerini,resmi belgelere inançlarını kaybetmemelerini dilerim.Almışsanız ve zarardaysanız şirkette batık karsız boş değilse, milletin cebinde gözü olanlara el emeği bilek beden beyin gücü birikimlerinizi zararına vermeyi ben de olsa düşünmem.Kardan kale haramdan servet ah alandan adam olmaz.
    Son düzenleme : garigen; 23-02-2017 saat: 20:57.

Sayfa 8/327 İlkİlk ... 6789101858108 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •