Sayfa 582/999 İlkİlk ... 82482532572580581582583584592632682 ... SonSon
Arama sonucu : 7985 madde; 4,649 - 4,656 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Alıntı Originally Posted by melihsah Yazıyı Oku
    Sanki öyle bir yazmışsın ki çok ütopik bir rakammis gibi, su an zaten %20 faizin neti 17 gibi oluyor.Cok bir şey kalmamış yani
    Ziraat bankası yıllık %17 ile konut kredisi verdiğine göre mevduatlarin 15 rakamına cekilmesi de gayet normaldir.Ha seçimden sonra ne olur orası meçhul...
    siz 29 günden bahsediyorsanız bu 29 günde herşey mümkün, ben orta ve uzun vadeden bahsediyorum.

O konut kredisinide zaten çoğu kişiye vermeyecekler, daha 2 hafta önce bir dairemi geçmişi tertemiz bir doktora satamadım, verdikleri hakkındada görev zararı yazacaklarını biliyorlar orta ve uzun vadede, yeşillik olsun diye dağıtacaklar o krediyi.

2.  Alıntı Originally Posted by shangil Yazıyı Oku
    20 milyon abi
    25 %
    Maaşallah iyiymiş, İranı hep merak ederim.Kısmet olurda gidersem Türkçe konuşmayla idare ederim demekki.

Alıntı Originally Posted by shangil Yazıyı Oku
    Aynen oyle
    20 demek 17 dir aslinde!
    Vergi yuksek bu ulkede.
    Birde faiz ortalama bankalardan demek lazim. Mesela bir banka 22 verir onun yuzunden karar vermek yanlis
    sayın shangil,

bırak %15i , %13 brüt %11 nete bile çekebilirler, bu durumada en fazla 2-3 ay katlanabilirler.

nisan ayında stopaj indirimi bekliyorum, zaten böyle düşünüyordum bugun piyasanın içindeki baya aktif birkaç arkadaşdanda bişeyler duyunca kanaat getirdik artık. yatırım tavsiyesi değil.

Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    Ustat giremedin bir turlu betona netlesmedi mi o ev isi. Al evini para buldukca sagini solunu yaptirirsin ) dolari dusunmekten iyidir

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Hocam hatirlarsaniz ev sahibi moritonun biri demistim. Nuh diyor peygamber demiyor. Yeni bir taktik buldum. Sagimda solumda kim varsa adami aratip "ooo cok pahalli o kadar etmez" dedirtiyorum. En son arattigim kisiye kufur etmis ihtiyar

Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Sabah 5.34 idi hangi 5.30 hangi sabah..
    Ingbank hocam dun sabah 5.30 dan bozma verdi. Tfx yoktu maalesef

Alıntı Originally Posted by mertkucukuncu Yazıyı Oku
    siz 29 günden bahsediyorsanız bu 29 günde herşey mümkün, ben orta ve uzun vadeden bahsediyorum.

O konut kredisinide zaten çoğu kişiye vermeyecekler, daha 2 hafta önce bir dairemi geçmişi tertemiz bir doktora satamadım, verdikleri hakkındada görev zararı yazacaklarını biliyorlar orta ve uzun vadede, yeşillik olsun diye dağıtacaklar o krediyi.
    Bu ay basvuru yapabilirim. Findeksim 1900
    Cikmazsa rezilliktir

Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Bu ay basvuru yapabilirim. Findeksim 1900
    Cikmazsa rezilliktir
    Benimkide en ust sınırda bi tanidigin borcu var uygun yollu bir dairesi var onu alacagim sirf isi gorulsub diye bakalim banada yamuk yapacaklar mi

Yazdıklarımın hiçbiri yatırım tavsiyesi değildir.

Xiaomi Mi MIX 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sayfa 582/999 İlkİlk ... 82482532572580581582583584592632682 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •