Sayfa 34/41 İlkİlk ... 243233343536 ... SonSon
Arama sonucu : 327 madde; 265 - 272 arası.

Konu: MATESİS + ~dogru zamanda - dogru yerde olmak ~

1. IPEKE

TEK TEK BAKMAYACAGIM

zaten teknıker70 abımle rakamsal takıp edıyoruz al verenler bellı saglam stop eden olursa yazarız ınsallah

ama suan endeks e odaklandık endeks stop unda tum kagıtlar stop olur yada kagıtlardakı desteklere gore karar almak ta mantıklıdır

tabı yazdıklarımın hepsı bırer senaryo hayalı takıp lıstemız yanı yatırım tavsıyesı degıldır

lıstede ındıkatorlu mevcut gerek gorursem yenılerım 5.30 ustu kapanıslarda mesela

https://i.hizliresim.com/oXpMJo.png

grafıgını 2.ayın 27 sınde cızmısız zaten

Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri “Yatırım Danışmanlığı” kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, Aracı Kurumlar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

2. Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri “Yatırım Danışmanlığı” kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, Aracı Kurumlar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

3. @tekniker70
    abi senin cizimlerinde cok guzel paylasimda bulunursan sevinirim...

ortak bakis yakalamaya camisiriz ...
    Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri “Yatırım Danışmanlığı” kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, Aracı Kurumlar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,163
    Kozaa da şu anda yükseliş trendi var gibi gözükmüyor... Bulutun rengi malum.....Ama eğitim amaçlı attığım grafiği dikkate almayın...

Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,163
     Alıntı Originally Posted by MATESİS+ Yazıyı Oku
    @tekniker70
    abi senin cizimlerinde cok guzel paylasimda bulunursan sevinirim...

ortak bakis yakalamaya camisiriz ...
    dostum bu arada tekrar hoş geldin.....

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,163
    Deathcross oluşmak üzere mi ? yoksa bana mı öyle geldi ? gerçi bunlarda oyun bitmez.....

Eğitim amaçlıdır..ciddiye almayın....[IMG][/IMG]

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,163
    Kısa vade de aslında fena durmuyor....... Ama bolingerdda belirgin sıkışma var....üst bandın dışında olsaydı iyiy di ama.... Eğitim amaçlıdır..ciddiye almayın..

[IMG][/IMG]

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,163
    endekste ki goldencross devam ediyor......Bakalım ne kadar gidecek bu sefer.....

Sayfa 34/41 İlkİlk ... 243233343536 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •