Rıdvan uğraşmayı seven inatçı bir tiptir.bu hisse bu durumda değildi şu an.bunun nedenleri var.adam maliyet diyor mal işte nerelere takılıyor her defasında aynı şeyi söylüyor .3 kişinin maliyetini 100 lerce kisiye yıkıyor.sozde buradan bir piclik çıkaracak.evet 10 larca kişinin maliyeti düşük olabilir ama 100 lerce kişinin maliyeti 2 TL lerden ve 5 yıl oldu adı herifler. pisikolojik olarak bıktım gerçekten sıkıldım.evet mahkeme harici bu adam yola gelmez .adamın savunması bile sanki kendi fesihi istiyormuş gibi.faliyte sokarsam hissenin değeri artar.sirketi yalandan sanki faliyetsiz gibi gösteriyorlar faliyete soksakk haksiz kazanç olur.bu nedir ya bu savunmami yahu normalde bu yaptıkları savunma bile delil deilmi.adi sen neden borsaya açtın olese.olede olsa bolede olsa ortada bir mal var bu mal hisselere bölünmüş hissedar hisse oranında mala ortak.maliyet onlaarin aklınca savunması boş muhabbetten başka bir şey değil.zarari patron adım atacakken adım atmıyor işte insanları suruunduruyor.aklinca ama kendi zararlı cikacak
yatırım tavsiyesi değildir.görüs ve tahmindir
Yer İmleri