Sayfa 225/309 İlkİlk ... 125175215223224225226227235275 ... SonSon
Arama sonucu : 2467 madde; 1,793 - 1,800 arası.

Konu: ANELT - Anel Telekomünikasyon Elektronik Sistemleri Sanayi Ve Ticaret A.Ş.

Rıdvan uğraşmayı seven inatçı bir tiptir.bu hisse bu durumda değildi şu an.bunun nedenleri var.adam maliyet diyor mal işte nerelere takılıyor her defasında aynı şeyi söylüyor .3 kişinin maliyetini 100 lerce kisiye yıkıyor.sozde buradan bir piclik çıkaracak.evet 10 larca kişinin maliyeti düşük olabilir ama 100 lerce kişinin maliyeti 2 TL lerden ve 5 yıl oldu adı herifler. pisikolojik olarak bıktım gerçekten sıkıldım.evet mahkeme harici bu adam yola gelmez .adamın savunması bile sanki kendi fesihi istiyormuş gibi.faliyte sokarsam hissenin değeri artar.sirketi yalandan sanki faliyetsiz gibi gösteriyorlar faliyete soksakk haksiz kazanç olur.bu nedir ya bu savunmami yahu normalde bu yaptıkları savunma bile delil deilmi.adi sen neden borsaya açtın olese.olede olsa bolede olsa ortada bir mal var bu mal hisselere bölünmüş hissedar hisse oranında mala ortak.maliyet onlaarin aklınca savunması boş muhabbetten başka bir şey değil.zarari patron adım atacakken adım atmıyor işte insanları suruunduruyor.aklinca ama kendi zararlı cikacak

yatırım tavsiyesi değildir.görüs ve tahmindir

2. Hiç kafanızı meşgul etmeyin adam adam olsa küçük hesap peşinde koşup kendi itibarını sifirlamazdi.bence artık bu forumda yazmanın mantığı da kalmadı mahkemeye intikal etti bu adam artık hisse alımı yapmaz mahkemeden alsınlar diye kendini avutur.İnsallah da öyle yapar.

RNE-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. 12 milyon anele
    5.5 civarı ailesi
    10.650 capital
    8 vertu .
    geriye 14 milyon kaldı
    bunun 6 sını alamayacagını konuşan yönetim
    8 alabilir miyiz .
    alırsak 12 milyon fon yetmezse artırrız
    bende diyorum ki siz üçün birini alırsınız
    yani 14 milyon lotun 4 milyonu alırsınız
    diger kısmını almaya mahkemenin gücü yeter
    hissenin net ederi 8 kusur karşınızda bebek yok .
    satmak isteyen arkadaşlar bir önerim var
    verceklerse hepsini degil .ihtiyaçları kadar
    yarın çok pişman olcaklar.

Alıntı Originally Posted by yusuff_yildizbeyy Yazıyı Oku
    12 milyon anele
    5.5 civarı ailesi
    10.650 capital
    8 vertu .
    geriye 14 milyon kaldı
    bunun 6 sını alamayacagını konuşan yönetim
    8 alabilir miyiz .
    alırsak 12 milyon fon yetmezse artırrız
    bende diyorum ki siz üçün birini alırsınız
    yani 14 milyon lotun 4 milyonu alırsınız
    diger kısmını almaya mahkemenin gücü yeter
    hissenin net ederi 8 kusur karşınızda bebek yok .
    satmak isteyen arkadaşlar bir önerim var
    verceklerse hepsini degil .ihtiyaçları kadar
    yarın çok pişman olcaklar.
    Usta ne satması dan bahsediyon.spk dan gececkmi sanki ben pek ihtimal vermiyom.bu iş boş gene koca bir fos çıkar bu işten.tasviye yada faliyet yada şirketi satmak 3 seçenekten başka çıkış yolları yok bunlar insanların hakkını verecek kadar şerefli bir aile deil dolayısıyla bu 3 seçenek dışında hiç bir bok yiyemezler .bu çağrı olayına ben kendilerinde söyledim kocaman bir fos çıkacak gene.daha önceki fossss lar gibi.

yatırım tavsiyesi değildir.görüs ve tahmindir

5. Arkaşlar bunların yaptığı oyalama taktiği bıktırma politikası 5 yıl olmuş beklemişim gerekirse 5 yıldaha beklenir 3lira maliyet var alım yapacaklarsa serefiyle haysiyetiyle karekteriyle çalmadan değerinde alım yapsın lan sen bu hisseyi halka arz ettiğinde 3 dolardan halka arz ettin şuanki fiyatı 17 TL şimdi kalkacaksın kuruşlarla hisseni toplayacaksın yapının değerini düşük gösterip vergi kaçıracaksın birde yaptıkları savunmaya bak hisseyi düşükken alanlarda var peki bunun hesabını sormazşarmı adama Agurubundan D gurubuna hisseyi düşüren sensin kottan atılan sensin birde yatırımcı şuçlu öylemi planlı yapılan dolandırıcılık resmenbu bunlara inan ayın arkadaşlar yıllardır yatırımcıyı mağdur eden Rıdvan ve ekibi birgün çıkıpta açıklama dahi yapmamıştır basiretsiz yönetim den nebeklersiniz ey ahaliii iki dakika bir düşünün nekadar iyi niyetli oldukları aşıkardır.

6. Sabır acı meyvesi tatlıdır.ihtiyaciniz yoksa sabredin.ytd....

RNE-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. süreç uzun demiş ne kadar uzun merak ediyorum .
    mahkeme 1 yıldan fazla sürmez
    ben 8 alcam bu hisseden .isteyenle istedigi iddaya girmeye hazırım hem noter ile .
    biz dogru yolumuzda emin adımlarla ilerliyoruz .
    72 kuruşdan hissse nabzı yoklmayı anca şirket yapar bir başkası degil .
    demekki bir alım açıklanmayacak .
    ben bunu anladım çok zman kalmadı kokusu çıkar .
    biz kimse gibi kimlik açıklamaktan korkmadık .
    en kral davayı açtık .
    müdahil her gün artıyor .
    75 kişiik davacı arkadaşlar kellesini koydu bu işe .
    21 martda salonun önü ana bab günü olcak .

8.  Alıntı Originally Posted by yusuff_yildizbeyy Yazıyı Oku
    süreç uzun demiş ne kadar uzun merak ediyorum .
    mahkeme 1 yıldan fazla sürmez
    ben 8 alcam bu hisseden .isteyenle istedigi iddaya girmeye hazırım hem noter ile .
    biz dogru yolumuzda emin adımlarla ilerliyoruz .
    72 kuruşdan hissse nabzı yoklmayı anca şirket yapar bir başkası degil .
    demekki bir alım açıklanmayacak .
    ben bunu anladım çok zman kalmadı kokusu çıkar .
    biz kimse gibi kimlik açıklamaktan korkmadık .
    en kral davayı açtık .
    müdahil her gün artıyor .
    75 kişiik davacı arkadaşlar kellesini koydu bu işe .
    21 martda salonun önü ana bab günü olcak .
    Yusuf Bey; ben sizin yaptığınıza saygı duyuyorum. Haklısınız zaten. Biz de aynı yola girdik. Farklı bir dava veya dava zinciri olacak ama farklı. Yoklama olduğunu nereden çıkardınız. Ayırdığımız bütçeyi daha ilk günden karşılamış oldu talepler. Çarşamba ya da perşembe günü de takasları ve virmanları yapacağız. Bu işi de sessiz sedasız yaptığımız belli. Bahsi geçen şirketle zerre kadar muhabettimiz yok. Karakterleri çöp olmuş bu yalancı ve tescilli dolandırıcılarla da işimiz de olmaz. Dava açanları destekliyoruz. İnşallah söke söke istediğinizi alırsınız. Kalanların da belki önleri açılır. Hatta şu anda boşta olanlar sizin davaya müdahil olursa çıkarlarına olacaktır.

Dava süresine gelince orada aynı fikirde değiliz maalesef. Malum; ülkemizdeki adalet pek de hızlı ve doğru işlemiyor. İşleseydi bu durumda olmaz ve bunları konuşmazdık. Borsadaki yalancı patronların ilki bu değil, son da olmayacak. Bir sürü hırsız var. Galip; müebbet yedi kaçtı. Hala hissede oyun oynayıp ceza alıyor. Yahu adam nasıl oynuyor. Yani bir senelik bir iş olmaz. Henüz esasa dahi girilmedi. Bu yamyamların mahkemeyi türlü yollarla nasıl oyalacağını da bilmeniz gerekir. Hazırlıklı olmanızda ve bu süreci gereksiz yere uzatmamaları konusunda uyanık olmanızda fayda var. Şu anda gönüllü çağtı olayında nasıl süründürdükleri bence açık.

Sizden tek ricam şudur... Sizinle beraber hareket etmeyenlere kötü davranmayın ve kötü söz söylemeyin. Aynı durumdayız. Düşmanımız bir. Boşuna bizimle uğraşmayın. enerjinizi şeytana saklayın.

Herkesin hakkında hayırlısı olması dileğiyle...

Sayfa 225/309 İlkİlk ... 125175215223224225226227235275 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •