burda korku pomapası vermeye kalkma git galibe anlat .kotdan gitmiş şirket .bana bunumu savunuyornuz kime korku vererek hissse alımı yapmaya çalışıyorsun anlatdıların tamamem korku pompası şirketden degilsen burda korku yaratmazsın .son yazdıgın açık açık ne anlatmaya çalıştın belli cümleler kendini net ifade etmiş .
hiç bir bok olmayacak si si 1 yıl içinde ya mahkeme ya rıdvan diz çökecek .ben ne dedimse çıktı .
uzak yerde degiliz burdayız .rıdvanın hiç bir planı spk onay vermez .dava bitmesini herkes bekleycek .insafa gelip belki kurtarmak için yüksek bedel verirse onuda anele kasadan veremez 91 kuruşu veremedi onu hiç veremez cebimden alıyorum dese idi spk eyvallah derdi ve spk 3 tl altında bir çagrı kabul etmez .görünen köy klavuz istemez .anele gönüllü çagrısı hikaye .anele tek başına kendinin degil bunu kurul yapıp oylamaya sundumu hayır .yüzde 95 oy alması lazım bu çagrı yapması için çocuk oyuncagı degil .
125.000 lotum var. 50.000 i satılık. Almak isteyen ulaşsın. 0541 433 1180
borsada şu gerçegi unutmayın hiç bir patron sana yüzde yüz yedirmez .
en babası yüzde 40 dır .yüzde 25 civarıdır.
anlatmak istedigim şu rıdvan gibi bir adam yüzde 10 yedirmeye kalkdı .
ama şimdi yüzde yüz den kaçamaz çünkü kot dışı .eger kotda olsa en fazla yüzde 30 verirdi gerçek degerden .
zaten bunu bedava yemek için bir satış 2 birleşme olarak yaptı .
3 şıkda gönüllü çagrı .türkçesi şu oyle boyle olmadı şimdi verenden alır dalgama bakarım .
aklı selim düşünen ilk iki şıkkkı düşünsün 3 fare kapanı muhtaç olnadan alırım diyor .
ama dava onu harebe etti diyecektim .adam 11 milyon lota yakın aldı .şimdi 1.5 açıladıgında 3.5 daha alcak vertu ile capitalı saymayın onlar kendinin borsa gündem sesini neden kesti .payını alınca sus pus oldu.
14 .kusur gibi ky var tahtada 6 milyon almayacagını biliyor .ilk deneme 12 milyon ayırdım .8 toplarım sonra talep olursa .fon artırrım .burdaki şark kurnazlıgı spk yutacak mı ? spk derse ki zaten bir davan var .davadan sonra bakalım der mi ? bana göre der .spk hiç bir şekilde bu geçemek briko da geçmemişti hatırlayanlarınız vardır .ya fakliyete geçecek yada davayı si si bekleycek .
kemal akkaya ve eşi 1.5 davayı giydirdi .ama vertu bir bok yapmadı .demekki el altından anlaştı
icradan satlıga çıksa anel plaza ölüsü 500 milyon vercekler var,
anel 4 de patlar dedigimize tam 1 yıl oldu .davayı açtık lastik gümledi .anele yapıdan başka neyi var merak ediyorum 110 milyonlot ama bizim 50 milyon karşılıgı 47 pay ve 33 marka kaş göz arasında bunu çalmaya kalkan bir patron iş adamı .mevzuta uygun hırsızlık .ama hepsi geri tepdi.şimdi tecavüz yapamdan gönüllü dikecek ...söküpleri .
Yer İmleri