Sayfa 16/341 İlkİlk ... 614151617182666116 ... SonSon
Arama sonucu : 2726 madde; 121 - 128 arası.

Konu: TUCLK - Tuğçelik Aluminyum Metal Mamulleri

1. Şuan piyasa değeri defter değerinin 0.79 u. %27 artsa ancak defter değerine ulaşacak bir kağıt. Potansiyeli olan bir kağıt ama adının hep spekülasyona anılması ve patronun çorba parasına tamah etmesi kağıdı süründürüyor. Zarar eden, özsermayesini tüketwn şirketler bile daha iyi performans sergiliyor.

2. Sabır diyorum bu kağıt benim görüşüm 8.xx liraları görür ama sabır ile

3. Fiyat vermeler basladiysa....

4. Yeni hafta yeni umutlar
    31 Mart Yerel Seçim anketimize bakmadan ve katılmadan geçmeyin derim...
    Çok ilginç sonuçlar var....

http://www.hisse.net/topluluk/showth...46#post3222246

saygılar/başarılar
    "Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "

5.  Alıntı Originally Posted by Siren Yazıyı Oku
    Fiyat vermeler basladiysa....
    Ne demek kardeş ben beklentim bu yönde dedim. Gerisini bilmem isteyen istediğini alır. Ben hisse piyasaya ilk çıktığindada aldım şimdide alıyorum. Hisse pazarlayan ********lerden değilim. Bilmem anlatabildimmi.

6.  Alıntı Originally Posted by meteor053 Yazıyı Oku
    Ne demek kardeş ben beklentim bu yönde dedim. Gerisini bilmem isteyen istediğini alır. Ben hisse piyasaya ilk çıktığindada aldım şimdide alıyorum. Hisse pazarlayan ********lerden değilim. Bilmem anlatabildimmi.
    Bir 2. 55 gec bir 3.50 gec ...... gec de gec yoo ama ila bu 8 olur neyinden faydalanalim bu gorusunun sn meteor gerekce varmi yoksa oylemi hissettiniz icinize mi doguyor bu rakam, bi de fitursuzca nasil boyle rakam verebiliyorsunuz? Burda bulunan herkesin bi beklentisi var elbet bende buralarda olma masi gerektigini dusunuyorum lakin bu rakam verme ne ise yariyo anlamis degilim

7. 8 bu kağıt için bayağı bir uçuk hedef. Önce 4.xx üzeri defter değerini görmesi lazım ciddi kar (bu sektörde zor) ve bedelsiz beklentisi olursa belki 6 lar. Oda bu çorbacı nergiz ile zor.

8.  Alıntı Originally Posted by Siren Yazıyı Oku
    Bir 2. 55 gec bir 3.50 gec ...... gec de gec yoo ama ila bu 8 olur neyinden faydalanalim bu gorusunun sn meteor gerekce varmi yoksa oylemi hissettiniz icinize mi doguyor bu rakam, bi de fitursuzca nasil boyle rakam verebiliyorsunuz? Burda bulunan herkesin bi beklentisi var elbet bende buralarda olma masi gerektigini dusunuyorum lakin bu rakam verme ne ise yariyo anlamis degilim
    Piyasa değerine göre diyorum yaptığı yatırıma dayanarak söylüyorum. Kendime göre diyorum. Kimse burdan bişey biliyorum sanmasın ben borsadan anlamam ama 30 milyon euro yatırım yapıyorsa bu çapta bir şirket vardır bi bildiği demek istiyorum.

Sayfa 16/341 İlkİlk ... 614151617182666116 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •