biride sitenin sahibimiş gibi konuşuyor özel topikmiş sen kimsin yönetici isen atarsın yoksa susarsın
biride sitenin sahibimiş gibi konuşuyor özel topikmiş sen kimsin yönetici isen atarsın yoksa susarsın
neyse herkes işine baksın kızgınlıkla bir şey yazdım neredeyse asacaklar
bir şey yazarkende kimseden izin alacak değilim
Hocam karanlık oda olması lazım. Alıcıli kapadı.
SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Selamlar, 1.78 önemli direnç orayı hacimle kıramaz ise işi zor. Maliyet düşük ise 1.72 stop ile takip edilmeli. Tabii ki benim görüşüm. Hisse sahibi ben değilim sonucta. Sağlam destek 1.66.
Hisse konusunda kesinlikle ytd. Kendi kararınızı kendiniz verin. Kendi paranızı kendiniz harcayıp mutlu olun.
Topiğin admini benim. Bugüne kadarbir kişi dışında kimseyi atmadım. Herkes fikrini söyleyebilir saygı çerçevesinde. Ben de buraya insanlar faydalansın diye pastacı temelci teknikçi arkadaşları çekiyorum. Siz bana demediniz farkındayım ama sonuçta bu adamları toplamak burada tutmak zor oluyor. Haksız bir küskünlükle gidebiliyorlar. Ben de hemen konuya dalmak zorundayım bu sebeple.. Diğer arkadaşlara sinirlenmişsiniz onlar da küskünlük yaratırsınız gider insanlar diye atladılar. Burada amaç bilgi paylaşmak yoksa kapatıp gidebiliriz de biz zaten hürol hoca,ben, deniz hoca ile görüşüyoruz whatsapptan haberleşiyoruz ihtiyacımız yok ki buraya. amacımız sadece birileri bir şeyleri duysun görsün öğrensin ne derseniz artık... neyse hayırlı bol kazançlar..
Sent from my iPhone
Yer İmleri