Sayfa 1291/1527 İlkİlk ... 29179111911241128112891290129112921293130113411391 ... SonSon
Arama sonucu : 12209 madde; 10,321 - 10,328 arası.

Konu: Ortaya Karışık

1. YÜKSELİŞLER HACİMLİ GERİ ÇEKİLMELER HACİMSİZ OLUYOR YÜKSELİŞ HACİMLERİNE KIYASLA.
    İNDİKATÖR DESTEĞİ YARIN İÇİN 5,90. ÜZERİNDE ŞU ANDA++++

2.  Alıntı Originally Posted by denizkiraz42 Yazıyı Oku
    Teşekkürler, hocam. Verdiğiniz dokümanları da haldir haldir çalışıyorum. Bu yaşta zor oluyor ama olacak gibi [emoji16]. Neyse tekrardan teşekkürler

Hisse konusunda kesinlikle ytd. Kendi kararınızı kendiniz verin. Kendi paranızı kendiniz harcayıp mutlu olun.

3.  Alıntı Originally Posted by nightbirdss Yazıyı Oku
    deniz hocam ne olu yanlış anlama konuşa konuşa çözeciğiz ve son hep beraber bulacağız parayı...amacım senle kesinlikle zıtlaşmak değil ..ve saatlik bozulursa ilk sarı alarm çalıyor.. bunu da kabul ettim ..ama tam da şimdi dediği yerdeyiz sanırım ....ben trend çizgilerinde senin kadar iyi değilim 5,26 dan başlayıp devam eden trendi 240 dak ..atarmısın 240 daklık da trendin bozulma yeri neresi syglar....
    EST. BE ABİ.
    trend desteği 2 durumda da ölmüş hissenin seanslıkta. Ben pullback ararım bu durumda yani spek stopları patlatabiliyor böylelikle.
    Sonuç 1. yarın şayet bu 2 çizginin üzerine atarsa ayı tuzağı olur.
    Sonuç 2. yarın şayet bu çizgilere çarpar geri dönüp aşağıda kapanırsa düşüş için PULLBACKA(ONAY) almış olarak kalır.
    Sonuç 3. Bu trend çizgilerine göre sonuç 2 gerçekleşirse düşüş onayı alsada çok takmayacam çünkü dipte oluşumunu tamamlamaya çalışan tobo olacaktır.
    Teknik analiz ne olursa ne yaparım sorusuna cevap bulmaya çalışır. yoksa ben bildim siz bilemediniz olayına yanıt vermez.
    NE OLURSA NE YAPARIM? STRATEJİM İ KURGULARIM sadece.
    yarın abi bu seanslık trendi güncelleyelim

4.  Alıntı Originally Posted by Sirenama Yazıyı Oku
    Teşekkürler, hocam. Verdiğiniz dokümanları da haldir haldir çalışıyorum. Bu yaşta zor oluyor ama olacak gibi [emoji16]. Neyse tekrardan teşekkürler

Hisse konusunda kesinlikle ytd. Kendi kararınızı kendiniz verin. Kendi paranızı kendiniz harcayıp mutlu olun.
    bol şans abi.

5.  Alıntı Originally Posted by denizkiraz42 Yazıyı Oku
    Sizler en iyisi hisse yazin bakalim elimden geldigince. Hadi baslayalim
    Hocam iyi akşamlar.
    garanti destek ve dirençleini öğrenebilir miyim?Teşekkürler..

6. Sent from my iPhone

7. hisse hala 13 günlük ortalamasının üzerinde ama yarın bence 5,90 desteği değdirirler oraya

8.  Alıntı Originally Posted by denizkiraz42 Yazıyı Oku
    EST. BE ABİ.
    trend desteği 2 durumda da ölmüş hissenin seanslıkta. Ben pullback ararım bu durumda yani spek stopları patlatabiliyor böylelikle.
    Sonuç 1. yarın şayet bu 2 çizginin üzerine atarsa ayı tuzağı olur.
    Sonuç 2. yarın şayet bu çizgilere çarpar geri dönüp aşağıda kapanırsa düşüş için PULLBACKA(ONAY) almış olarak kalır.
    Sonuç 3. Bu trend çizgilerine göre sonuç 2 gerçekleşirse düşüş onayı alsada çok takmayacam çünkü dipte oluşumunu tamamlamaya çalışan tobo olacaktır.
    Teknik analiz ne olursa ne yaparım sorusuna cevap bulmaya çalışır. yoksa ben bildim siz bilemediniz olayına yanıt vermez.
    NE OLURSA NE YAPARIM? STRATEJİM İ KURGULARIM sadece.
    yarın abi bu seanslık trendi güncelleyelim
    eyw...aynen bu herkes herkesi uyaracak ki para kazansın...iyi geceler herkese ..syglar...

Sayfa 1291/1527 İlkİlk ... 29179111911241128112891290129112921293130113411391 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •