Sayfa 608/999 İlkİlk ... 108508558598606607608609610618658708 ... SonSon
Arama sonucu : 7985 madde; 4,857 - 4,864 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    İş portföyün sitesinde global menkul değerler anlaşmalı kurum olarak gözükmüyor. Hiç TI1 fonu almayı denediniz mi?
    hesabım globalde internete girdiğimde banka ve aracı kurumların fonları işleme açık ve yapılıyor, isterseniz iş portföyün internet sitesinden yazılı olarak sorun diğer kurumların fonlarının alınıp alınmadığını, daha ciddi cevap olur

2. Fonları satarken stopaj kesilir denilmiş. Şuan denizden 9674 tl tutarındaki 11700 adet ppf fonunu satarken yine hesabıma 9674 tl yatıyor. Peşin mi kesiyor acaba.

MI MAX cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Ziraat faiz indirince takip ettiğim ilanlar ortalama 80-100 bin tl zam yapmışlar ilanlara

Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir
    Aynen...850.000 tl istenen daireyi önce 1.000.000 sonra da 1.200.000 e çıkardılar takip ettiğim...

4.  Alıntı Originally Posted by gecceanduana Yazıyı Oku
    Fonları satarken stopaj kesilir denilmiş. Şuan denizden 9674 tl tutarındaki 11700 adet ppf fonunu satarken yine hesabıma 9674 tl yatıyor. Peşin mi kesiyor acaba.

Stopaj elde ettiğiniz getiriden %10 oranında kesilir. Herhangi bir getiri elde etmeden peşin stopaj kesilmez.

5.  Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Stopaj elde ettiğiniz getiriden %10 oranında kesilir. Herhangi bir getiri elde etmeden peşin stopaj kesilmez.
    19 gündür sahibim fonlara. 90 tl gibi bir getirisi oldu. Sattığım, aldığım günler oldu. Yani alım satım yaparken görebildiğim bir kesinti olmadı, onun için şaşırdım. Şuanki gösterdiği getiriden kesinti yapmıyorsa kaymaklı ekmek kadayıfı

6.  Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    fon negatif getiri yazarsa stopaj kesilmez doğrumu anladım

7.  Alıntı Originally Posted by gecceanduana Yazıyı Oku
    19 gündür sahibim fonlara. 90 tl gibi bir getirisi oldu. Sattığım, aldığım günler oldu. Yani alım satım yaparken görebildiğim bir kesinti olmadı, onun için şaşırdım. Şuanki gösterdiği getiriden kesinti yapmıyorsa kaymaklı ekmek kadayıfı
    Gerçek kişilerin fon katılma payı alım satım kazancı %10 ; tüzel kişilerin fon katılma payı alım satım kazancı %0 oranında stopaja tabidir.

8.  Alıntı Originally Posted by gecceanduana Yazıyı Oku

Fon bu mu:https://www.tefas.gov.tr/FonAnaliz.aspx?FonKod=DLY

Bu ise fiyatı sizde görünen ile aynı mı

Sayfa 608/999 İlkİlk ... 108508558598606607608609610618658708 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •