Sayfa 615/999 İlkİlk ... 115515565605613614615616617625665715 ... SonSon
Arama sonucu : 7985 madde; 4,913 - 4,920 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by Enflasyon Yazıyı Oku
    bence turuncu neden mi fondaki ufak tefek masraflar, vade sonu garanti getiri ve mevduat 100k garantisinide düşünürsek aradaki "risk" farkını kapatacak rakam bence 2,5dir. yani ppf 24,5 verirse geçerim.. Ben fon yerine aşşağı yukarı aynı riski içeren n kolay bono alıyorum 22.42 mk karşılıgı şu an(basiti bileşiğini hesaplamadım) cuma günü aldıklarım 23,82 mevduat karşılığı duruyor.. Benim için önemli olan eft vs herhangi bir ücreti olmaması bu üründe yok, vade sonu garanti getiri var ve hergün sat al yapıncada bileşik etki yapıyor bu konu tartışıldı siz bilirsiniz ben bir süre böyle takılıyorum mevduatlar artarsa geri geçerim
    Bir arkadaş bileşik faiz etkisini hesaplayıp paylaşmıştı. Çok geride olduğu için bulamadım.

2.  Alıntı Originally Posted by timarsizsipahi Yazıyı Oku
    Şu an 23 civarı ppk fonu mu tutmak yoksa günlük turuncu 22 ile birleşik faiz etkisinden yararlanmak mı daha mantıklıdır acaba?
    ppk fonu nedir?

TCMB - Para Politikası Kurulu fonu gibi ilk geldi...
    Yatırım tavsiyesi içermez ve asla yatırım tavsiyesi DEĞİLDİR.

3. Sermaye Piyasası Kurulu'nun 27 Aralık 2018 tarihinde 20,000,000,000 TRY'lik nitelikli yatırımcılara satılmak üzere çeşitli vadelerde ihraç etmeyi planladığı sabit ya da değişken faizli, bono, tahvil ve/veya kredi riskine dayalı ve diğer yapılandırılmış borçlanma araçları ihracı limitine istinaden, bankamızca 64 gün vadeli, 382.480.078.-TRY nominal değerdeki yapılandırılmış borçlanma aracının nitelikli yatırımcılara ihracı bugün (05.03.2019) itibariyle gerçekleştirilmiştir. Saygılarımızla,

https://www.kap.org.tr/Bildirim/745027
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

4.  Alıntı Originally Posted by diproyal Yazıyı Oku
    ppk fonu nedir?

TCMB - Para Politikası Kurulu fonu gibi ilk geldi...
    Ppf olacak. ( Para Piyasası Fonu ) Yanlış yazmışım.

5. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

6. Cem Uzan AİHM'de Türkiye'ye karşı açtığı davayı kazandı https://t.co/g19SWBxPFz https://t.co/34G7mxK6zu
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

7.  Alıntı Originally Posted by gecceanduana Yazıyı Oku
    Satmadım ama satmaya çalıştığımda hesaba geçen tutarda aynı. Ekteki ekran görüntüsü gözüküyorsa kontrol edebilirsiniz. Anlamadım hala Ek 21930

MI MAX cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Stopaj satis islemi sonrasinda vadesiz hesaptan kesiliyor Denizbank ta .

8.  Alıntı Originally Posted by mertkucukuncu Yazıyı Oku
    Düşer 0.99 u gorucez ekonomimiz şahlanacak inşaallah hatta belki 0 faizli kredi dagitilmaya baslanir olur ya secim var

Yazdıklarımın hiçbiri yatırım tavsiyesi değildir.

Xiaomi Mi MIX 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Yükseledebilir alaycı cevaba gerek yok.

Sayfa 615/999 İlkİlk ... 115515565605613614615616617625665715 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •