Bıst 100 Mart ayı ıcın 100,600 kesın stop, asagısını beklemıyorum. Mart'ta, Subat'takının daha yuksegı olan aylık yenı bır yesıl bar beklıyorum.
Bıst 100 Mart ayı ıcın 100,600 kesın stop, asagısını beklemıyorum. Mart'ta, Subat'takının daha yuksegı olan aylık yenı bır yesıl bar beklıyorum.
Yeni hafta yeni umutlar
31 Mart Yerel Seçim anketimize bakmadan ve katılmadan geçmeyin derim...
Çok ilginç sonuçlar var....
http://www.hisse.net/topluluk/showth...46#post3222246
saygılar/başarılar
"Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "
Sn DEVİR Dolar-TL VE Gram Altın yorumlarınızı da alabilir miyiz?
Serbest piyasaya müdahalenin kısa vadede (bir-iki ay) başarılı olabileceğini ama uzun vadede ters tepeceğini düşünürdük fakat hükümet yetkilileri dolara 7 aydır müdahale etmesine rağmen en ufak kıpırdanma olmadı. Hatta 7,28 den buralara kadar düşürmeyi başardılar. Teknik bu konuda ne der? Görüşleriniz bizim için değerli saygılar...
sn.DEVİR,
daha önce bist100 3 parçalı bir hareketten bahsetmiştiniz. şu an sizce neredeyiz? 2. parça yani ocak başından sonuna giden yükselişin (1. parça) düzeltmesinde miyiz? yoksa 3. parça başladı mı? hala aşağıda belirttiğiniz gibi bir hareket olasılığı var mı?
dow 26.000 lere geldi ama biz zirveye çok uzağız hala...ne ara yaklaşacağız 120 lere?
çünkü bir büyük satış beklentinizde var öyle hatırlıyorum...dow 19.000 ler falan demiştiniz...
100700 altına gelmediği sürece 107500-110500 ihtimal dahilinde...
saatlik grafik...bana göre görüntü bu...100700 den başlayan 5 li bir itkinin 2.dalgasındayız...
![]()
Yer İmleri