Sayfa 35/41 İlkİlk ... 253334353637 ... SonSon
Arama sonucu : 327 madde; 273 - 280 arası.

Konu: MATESİS + ~dogru zamanda - dogru yerde olmak ~

1.  Alıntı Originally Posted by human01 Yazıyı Oku
    Deathcross oluşmak üzere mi ? yoksa bana mı öyle geldi ? gerçi bunlarda oyun bitmez.....

Eğitim amaçlıdır..ciddiye almayın....[IMG][/IMG]
    parayi kazandiran stratejdir ..

stop candir ...
    Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri “Yatırım Danışmanlığı” kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, Aracı Kurumlar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

2. Sn matesis günaydın la başlayalım ve güzel bir gün olması dileğiyle inşallah. 🤗 Üstadım konfrut bilanço üzerine bu hareket yorumunuz nedir diye rica etsem. Saygılarımla

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Kuzey Ege - İstanbul
    Gönderi
    14,185
    bu topikte can varmış yeni farkettim... analizler çizimler gayet başarılı ders niteliğinde olmuş...

tskb de sizde kırılımı görmüşsünüz... 0,87 yi kırabilse coşku modu ;)

kısa göstergeleride 0,85 üstünde fena değil...

Dünyada en zor şey kırılan bir kalbi onarmaktır...

4. Hayırlı olsun güzel paylaşımlar var
    Takip edelim yararlanalım
    Teşekkürler

5. endeks hakkinda bi kisa bakis atalim ne yapmis ...

sayfayi ziyaret eden arkdslar hos gelmis sefalar getirmis ...

eli bos gelmemistir umarim ...

ustadlar ov ve uv hatta kisa vade gozunuze carpanlar nelerdir aceba ...
    Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri “Yatırım Danışmanlığı” kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, Aracı Kurumlar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

6.  Alıntı Originally Posted by human01 Yazıyı Oku
    Kısa vade de aslında fena durmuyor....... Ama bolingerdda belirgin sıkışma var....üst bandın dışında olsaydı iyiy di ama.... Eğitim amaçlıdır..ciddiye almayın..

[IMG][/IMG]
    Twitter ustadları gibi yazayım..5.81 üstü güzel ; altı üzer

7.  Alıntı Originally Posted by derinlikler Yazıyı Oku
    Twitter ustadları gibi yazayım..5.81 üstü güzel ; altı üzer

tsk ler baskan aynen 5.80 altı bırak ustu tut ustte 6.22-6.30

ılave onemlı dırencler olsun 5.74 lerden sert yukarı tepkı de gelebılır oraya ınerse haftalıkda cıkıs sınyallerı var son dusus olabılır ılgılenenlere duyurulur sonra yukarı ggoogogogo

alıcam elıme kırbacı bınecem ustune oyle mıydı

8.  Alıntı Originally Posted by MATESİS+ Yazıyı Oku
    tsk ler baskan aynen 5.80 altı bırak ustu tut ustte 6.22-6.30

ılave onemlı dırencler olsun 5.74 lerden sert yukarı tepkı de gelebılır oraya ınerse haftalıkda cıkıs sınyallerı var son dusus olabılır ılgılenenlere duyurulur sonra yukarı ggoogogogo

alıcam elıme kırbacı bınecem ustune oyle mıydı
    Kaplanları salacağım ; daha iyi olurdu..

Sayfa 35/41 İlkİlk ... 253334353637 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •