Sayfa 106/195 İlkİlk ... 65696104105106107108116156 ... SonSon
Arama sonucu : 1559 madde; 841 - 848 arası.

Konu: Mevduat faizimi yoksa Para piyasası fonu mu

1. Anladım...banka bonoso derken hazine bonosu-devlet tahvili mi.. Bonoların durumu da pek iyi değil..26 lardan bağlamıştım şimdi 19 larda.. şöyle ki..haziran gibi hala bu seviyelere yakın olurlarsa ,ekonomik gidişatta ve beklentilerde olumsuz bir durum olmazsa oranlar 17 lere de inse uzun vadeli bağlarım diye düşünüyorum

2.  Alıntı Originally Posted by ideaid Yazıyı Oku
    Anladım...banka bonoso derken hazine bonosu-devlet tahvili mi.. Bonoların durumu da pek iyi değil..26 lardan bağlamıştım şimdi 19 larda.. şöyle ki..haziran gibi hala bu seviyelere yakın olurlarsa ,ekonomik gidişatta ve beklentilerde olumsuz bir durum olmazsa oranlar 17 lere de inse uzun vadeli bağlarım diye düşünüyorum
    Bankaların kendileride bono arzı yapabiliyorlar. Devlet tahvililerine ek faizler sunarak veya belirli oranda faizli oluyor.

3. Günlük mk oran ALE 22.68 , ANL 21.73
    30 günlük mk oran ALE 23.71 , ANL 23.96

4. En son migros un verdiği tahviller eklenebilirdi aslında fonlara.

bu tahvili alan fonlar var mı , para piyasası fonları bu tahvil e yatırım yaptımı araştırmak lazım.

getiri şu şekilde ;

Kamuyu Aydınlatma Platformu’nda yer alan beyanına göre Migros yatırımcılara 3 aylık Türk lirası referans faiz oranına (TRLIBOR) ilave olarak yüzde 4,75 faiz ödemeyi taahhüt etti. 22 Ekim itibarıyla gösterge faizi 3 aylık faiz oranı yüzde 28,24 olduğu dikkate alındığında tahvilin Migros’a finansman maliyeti yıllık yüzde 32,99’a yükseliyor.

5. PPF larında bugün biraz düşüş var sanki
    22.40 a düşmüş denizbank ın..
    23.40 larda geziyordu..
    Bir güne has mıdır yoksa fon işinin sonuna mı geliyoruz yavaş yavaş..

6.  Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    PPF larında bugün biraz düşüş var sanki
    22.40 a düşmüş denizbank ın..
    23.40 larda geziyordu..
    Bir güne has mıdır yoksa fon işinin sonuna mı geliyoruz yavaş yavaş..
    Mart sonuna kadar mevduat faizlerine yaklaşacağız diye düşünüyorum. Bence Mart sonu PPF'lerin bir cazibesi kalmayacak.

7.  Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Mart sonuna kadar mevduat faizlerine yaklaşacağız diye düşünüyorum. Bence Mart sonu PPF'lerin bir cazibesi kalmayacak.
    Bankaların bonoları var
    21.89 mk falan dendi denizbank mesela..
    Ne düşünüyorsunuz..

8.  Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Bankaların bonoları var
    21.89 mk falan dendi denizbank mesela..
    Ne düşünüyorsunuz..
    Bonolarda vadeler biraz uzun o yüzden bana cazip gelmiyor. Genelde mevduattada maksimum 45 gün vade yapıyorum. Bazı aracı kurumlarda ürünler var İş Yatırım' da pay repo, Ünlü Menkul'de de buna benzer birşey vardı sanırım siz paylaşıyordunuz. Belli bir bakiye istiyorlar sanırım bunları araştırmak lazım.

Sayfa 106/195 İlkİlk ... 65696104105106107108116156 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •