Sayfa 632/999 İlkİlk ... 132532582622630631632633634642682732 ... SonSon
Arama sonucu : 7985 madde; 5,049 - 5,056 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by ekfuture Yazıyı Oku
    Erdoğan "belki S-400'den sonra S-500'e gireceğiz." demiş. Kurban'da danaya ortak giriyor gibi konuşmuş ama gerçekte ülke olarak biz dolara kurban olacağız sanki.
    Siyasi amaclı söylüyor..Brunson olayının izlerini silmek için...Muhalefet olsa memlekette Brunson hiç unutturulmazdı...

Doların bugunkü artışı pezo ve realden kaynaklanıyor...-2 düştü bu iki para birimi...Genel bi cıkış var fed mi bişeyler dedi acaba..

Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Bakin ne demisim. Eee bizim de tutturdugumuz bazi seyler var yani kardeslerim abilerim...
    hocam bunu bilmeyen varmıydıda

Bugun tekrardan epey bazı konular hakkında düşündüm YATIRIM TAVSİYESİ OLMAYACAK ŞEKİLDE

Bu sene sonuna kadar %35 minimum %45 maksimum faizi göreceğimizden şüphem yok, üzgünüm.

4.  Alıntı Originally Posted by Byccx Yazıyı Oku
    Amaç parası olanı tüketime teşvik etmek.
    TL cazip olursa ekonomi daha fazla ve uzun süreli bir durgunluğa girer.
    Dolara gidenler olacağını biliyorlardır elbette ama bu riski alıyorlar.
    aynen süper teşvik nakit birikim yapanı kızılcık sopasıyla dövmek bundan ala teşvik mi olur madem birikim yapma şansı sıfır tl de negatif faiz var borsa desen sağlam şamarı yersin, dolar alan yaya kaldı eee nereye dönersen dön sağlam bir şemsiye fonu giriyor en iyisi yiyelim parayı-tüketelim.

Gundwane ustadan hemen güzel bir demeç verelim

Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Daha evvel de chucky zamanı tartışıldı idi
    Günümüz kapitalist ekonomilerinde mevduatçı (birikimci) adam sevilmez..
    Para harcamak için dir..
    Yoksa da kredi mevcut ilkesi vardır çünkü.
    Ben tutim tasarruf yapim dediğin anda insanlar sana düşman olur..
    Para harcamanın birde gösteriş tarafı vardır..
    Birde paralı vayyyy bu derler borc harc için gelirler faiz haram sen bana faizsiz borç ver mantığı ile gelenler olur..
    Tasarrufçu isen kadınlar da kaçar senden..

Sevilmeyiz yani..
    Dolar çıkınca faiz düşünce gelenlerin hepsi aynı ..
    Kaybettik diye seviniyorlar içten içe..

Bir yandan borçla gösteriş merakı
    Diğer yandan da parası olanı kıskanma..

Çekilmez bi hayat olmalı..
    Görüldüğü üzere mevduatçı(nakit birikimci) toplumun dışlananları. Nakitçimisin vurun kırbacı vayyyy hemide faizci nakitciymiş aha birde dth hesabı var vay zındık vay münafık vay vay vayyyy... şeytan(mevduatçı) taşlama başlasın
    Son düzenleme : Enflasyon; 07-03-2019 saat: 08:23.

Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Alıntı Originally Posted by martind Yazıyı Oku
    Siyasi amaclı söylüyor..Brunson olayının izlerini silmek için...Muhalefet olsa memlekette Brunson hiç unutturulmazdı...

Doların bugunkü artışı pezo ve realden kaynaklanıyor...-2 düştü bu iki para birimi...Genel bi cıkış var fed mi bişeyler dedi acaba..
    Bizim millet her şeyin farkında çıkarları doğrultusun oy veriyorlar. Bazı şeyleri bilseler de görmezden gelmek işlerine geliyor. Tıpkı futbol takımı taraftarlarının penaltı olmayan pozisyonu penaltı görmesi gibi.
    Muhalefetin hiç bir şey yapmasına gerek yok evine peynir, yumurta, meyve , sebze , bebek bezi, şampuan alan herkes durumun farkında özel bir çabaya göstermeye gerek yok.

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    O egeli ben değilim

https://twitter.com/steve_hanke/stat...84503819493376

Prof. Steve Hanke:
    "# Erdoğan, artan gıda fiyatlarının üstesinden gelmek için fiyat kontrollerine başvurdu. # Türkiye hükümeti bunun enflasyonu % 20/yıl'a düşürdüğünü iddia ediyor. Kesin hesaplarıma göre, enflasyon aslında % 44/yıl'a yükseldi. Gerçek: Türkiye'nin istatistikleri çöp."

Yorumsuz.....
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.
    https://www.hisse.net/topluluk/showt...28#post6673528

7.  Alıntı Originally Posted by mertkucukuncu Yazıyı Oku
    Bugun tekrardan epey bazı konular hakkında düşündüm YATIRIM TAVSİYESİ OLMAYACAK ŞEKİLDE

Bu sene sonuna kadar %35 minimum %45 maksimum faizi göreceğimizden şüphem yok, üzgünüm.
    ZinnurHanım harikalar diyarında

Yazılarım yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir
    Yazılarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir...

Sayfa 632/999 İlkİlk ... 132532582622630631632633634642682732 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •