Sayfa 416/997 İlkİlk ... 316366406414415416417418426466516916 ... SonSon
Arama sonucu : 7973 madde; 3,321 - 3,328 arası.

Konu: Rakı Sofrası IX

1.  Alıntı Originally Posted by And Yazıyı Oku
    ...
    Hadi git yoluna süperman
    yollarımız kesişti artık. neyin kuyruğusun lem sen
    Her şey sudan meydana gelmiştir.
    Thales

2. alaman eniği biliyon mu sen
    Thales

Sayın İnferno , bırakın buraya catmaya gelmiş tatsızlık yapmaya gelmiş.. değmez.. burada hiç edilmeyen sohbeti edip, birde olay çıkarmak istiyor.. durup dururken "ben birine dalacagim" diyen birinin amacı bellidir.. Saygiyi sadece cümle içinde kullanıp, buraya gelip iki süslü lafla olay çıkarmaya calisiyorlar.. şurada akşam iki keyfimiz yerine gelsin sohbet edelim diyoruz olanlara bakın.. bosverin cevap verdikce saygısızlık yapıyor saldırıyor..

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

4.  Alıntı Originally Posted by InFeRnO Yazıyı Oku
    alaman eniği biliyon mu sen
    Onun imlası oldukça bozuktu kanımca...
    Kendini yontmayı unutma der Zeus....

5.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    ...şurada akşam iki keyfimiz yerine gelsin
    ...
    zaten keyifliydim, Sofra'yı okuyunca keyfim yerine iyice gelmeye başladı efendim.
    sevdim bunun lafları
    Thales

6.  Alıntı Originally Posted by InFeRnO Yazıyı Oku
    yollarımız kesişti artık. neyin kuyruğusun lem sen
    Ağam boşver. Tek üzüldüğüm nokta.. Reha abinin bu işle alakası yokken konuya dahil edilmesi. Adam, ADAMLIK yaptı cevap verdi, tek suçu bu. Benle sıkıntısı olan direkt bana yazsın. Sizin o, egonuzu emiyim 3 kişi tek topicte goygoy Zaten sosyopat, egoist t tipler :D ömründe alkol kullanmamış tipler yazıyor burada sanırım. Neye ki, rakı topic'i ceza almam belki, galiba, inşallah, sanırım.

7.  Alıntı Originally Posted by And Yazıyı Oku
    ...
    emiyim
    ...
    hah şimdi oldu. gereğini yerine getirmen için haber neyim veririm ben sana; lale
    sever misin
    Thales

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Karadenizin yeşillikler diyarı..şehri İstanbul .
    Gönderi
    20,067
     Alıntı Originally Posted by And Yazıyı Oku
    Büyüksün ağbi. Hemen şimdi mesaş :// atıyorum beni silsinler bu forumdan. Eyv. abi, gecemize renk kattın, sağol, varol.
    sileyim mi... ??
    Forum kurallarını okumak için tıklayınız

Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..

Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.

Sayfa 416/997 İlkİlk ... 316366406414415416417418426466516916 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •