Sayfa 1422/1527 İlkİlk ... 42292213221372141214201421142214231424143214721522 ... SonSon
Arama sonucu : 12209 madde; 11,369 - 11,376 arası.

Konu: Ortaya Karışık

1. aynen endeks eksideyken kozalar ekside tarihi bir an

bu senaryoda suya düştü
    elde hiç bir senaryo kalmadı
    eh mahkeme günü de bir %5 çakarlar 5 olur artık
    bakalım 5 olcak 5 olcak diye çemkirenler o fiyatlardan alcaklarmı

yoksa 4 olcak 4 olcak diye devam edeceklermi
    Beyler burada bulunmamın sebebi yeni gelen bu hisseyi almak isteyen arkadaşları 22 kez daha düşünmeye yönlendirmek hisseyi almışla ölmüşe ise çare bulunmaz

Alıntı Originally Posted by denizkiraz42 Yazıyı Oku
    Endeks kizarinca kozaalaklar gider sözümüzde iptal oldu ya.
    .......Düzeltiyorum mesajı....
    Senin sevmediğin trend aralığında ve osilatörler terse dönmüş ama orta vade düşünürsek en azından istikrarlımı sence trend dibinden?..Ipman daha önce uyarmış 150 lere gidecek dediler diye yazmıştı..Orta vadede istikrarlı gözüküyor..

4.  Alıntı Originally Posted by loruhlano Yazıyı Oku
    Zorlu Holdingin patronu >>>Ahmet Nazif Zorlu...

Teşekkürler hocam 😂

5.  Alıntı Originally Posted by BORDO MAVİ Yazıyı Oku
    Yatırım amacıyla KOZAL almıştım fakat borsa ile ilgili kafam net değildi hiç bir zaman. Bu yaşananlardan da anladığım bu ülkede borsa eşittir kumar. Sayfada çok değerli arkadaşlar var. Yazılarınızı sürekli takip ettim fakat şunu gördüm sanal alemde paranız artıyor veya azalıyor. Yok destek, yok direnç, yok şurayı kırdı bunların, o çizgilerin hiç bir anlamı olmadığını gördüm. Spekülatör dediğiniz para babası ne derse o oluyor. Hırsızların ele geçirdiği ve yönettiği!! bir şirketten olumlu bir şey beklemek en büyük hatamdı. Bir daha yanından geçmemek üzere borsaya veda ediyorum. Sizlere de Allah sabır versin. İnşallah kazanırsınız. İnşallah işinize, özellikle de ailenize konsantre olabilir ve ilgilenebilirsiniz...
    Sanırım özellikle şu koşullarda en mantıklı hareket bu gibi duruyor gerçekten.

6.  Alıntı Originally Posted by denizkiraz42 Yazıyı Oku
    Eskiden aselsan icin taksiciler bile aselsan alin diye telkinler başlamisti. Yine herkes dolar alin diyince yok artik demistim herkesin dilinde dolar. )
    Deniz hocam bu kadar insan dolar alın diyor ve dolar alıyor. Türkiye tarihinin en yüksek dolar alımı görülmüş bu arada dün okuduğum bir haberde. Genelde piyasa tersini gösterir deniyor fakat ekonomi böyleyken tersi olma gibi bir durum hiç göZükmüyor. Yani borsada durmak için bir sebep yok gibi sanki.

Alıntı Originally Posted by jayjee Yazıyı Oku
    Sanırım özellikle şu koşullarda en mantıklı hareket bu gibi duruyor gerçekten.
    Bulaştı mı gitmez, kalıcı olur....öyle bilirim.... ......topikleri, hisse neti bile bırakmak, hatta yaşam tarzınızı değiştirmek bile gerekebilir Psikiyatrist eşliğinde....

8.  Alıntı Originally Posted by denizkiraz42 Yazıyı Oku
    Eskiden aselsan icin taksiciler bile aselsan alin diye telkinler başlamisti. Yine herkes dolar alin diyince yok artik demistim herkesin dilinde dolar. )
    Hocam herkes ciddi miktarda dolar almış, TL mevduatini geçmiş durumda. Ekonomik göstergelerde hafif bir pozitiflik görsem , dolar dolmaz diyeceğim ama düzelen bir şey yok. Tedbir medbir hak getire. Bu yüzden dolarcilar kazansa da gerçek manada kazanamayacak fakat almayanlar çok kaybedecek. Ben böyle görüyorum. Dolar hisse gibi olmaz, piyasada para azaldıkça ekonomi daralacak, bu da doları dolma yapabilir. Umarım dolar dolmaz.

Hisse konusunda kesinlikle ytd. Kendi kararınızı kendiniz verin. Kendi paranızı kendiniz harcayıp mutlu olun.

Sayfa 1422/1527 İlkİlk ... 42292213221372141214201421142214231424143214721522 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •