Şu S-400 lerin 4.5 yok mu yumuşak geçiş olurdu.
Şu S-400 lerin 4.5 yok mu yumuşak geçiş olurdu.
Büyük bir etken diyebiliriz,(ama öyle 1 aylık gelen rakamlara göre değil) kaba bir tabirle "borç verenlere devlet saldırmayı azaltıp bana verin , bana verin demezse özel sektör daha kolay kredi bulur ve dolaysıyla düşük faizle kredi bulur" ama "devlet borç almak için ödediğinin 2 katı gibi %197 li uçuk rakamlara giderse borç bulmak zorlaşır ve borç alabilmek için yüksek faize boyun eğeriz". Bir çok önemi var bu durumun, örnek Özel sektör kolay borçlanabilecek ki gelişebilecek , yatırım yapabilecek ..
Bu arada iç borç cevirme oranlarını yıllara göre https://ms.hmb.gov.tr/uploads/2019/0...nlar%C4%B1.xls adresinden ulaşılabilirsiniz.
Son düzenleme : MedwiG; 08-03-2019 saat: 21:14. Sebep: ek
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
450 olmaz mı?
SM-J701F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Çin’de bir kadın sınavdan en az 95 almadığı için 12 yaşındaki oğlunu dövdükten sonra otoyolda terk etti. Polis, kadına ulaştı ancak kadının cevabı: "Artık onu istemiyorum, çocukla ne isterseniz yapın" oldu
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca şehir hastanelerine ilişkin önemli bilgiler verdi. Bakan Koca "Hastanemiz çok lüks olduğu için hastalar önce ayrıca para ödeyecek miyim diye endişe ediyor. Rahat olsunlar, herhangi bir ödeme yapmayacaklar” dedi.
Yer İmleri