Þu S-400 lerin 4.5 yok mu yumuþak geçiþ olurdu.
Þu S-400 lerin 4.5 yok mu yumuþak geçiþ olurdu.
Büyük bir etken diyebiliriz,(ama öyle 1 aylýk gelen rakamlara göre deðil) kaba bir tabirle "borç verenlere devlet saldýrmayý azaltýp bana verin , bana verin demezse özel sektör daha kolay kredi bulur ve dolaysýyla düþük faizle kredi bulur" ama "devlet borç almak için ödediðinin 2 katý gibi %197 li uçuk rakamlara giderse borç bulmak zorlaþýr ve borç alabilmek için yüksek faize boyun eðeriz". Bir çok önemi var bu durumun, örnek Özel sektör kolay borçlanabilecek ki geliþebilecek , yatýrým yapabilecek ..
Bu arada iç borç cevirme oranlarýný yýllara göre https://ms.hmb.gov.tr/uploads/2019/0...nlar%C4%B1.xls adresinden ulaþýlabilirsiniz.
Son düzenleme : MedwiG; 08-03-2019 saat: 21:14. Sebep: ek
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
450 olmaz mý?
SM-J701F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Çin’de bir kadýn sýnavdan en az 95 almadýðý için 12 yaþýndaki oðlunu dövdükten sonra otoyolda terk etti. Polis, kadýna ulaþtý ancak kadýnýn cevabý: "Artýk onu istemiyorum, çocukla ne isterseniz yapýn" oldu
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Saðlýk Bakaný Fahrettin Koca þehir hastanelerine iliþkin önemli bilgiler verdi. Bakan Koca "Hastanemiz çok lüks olduðu için hastalar önce ayrýca para ödeyecek miyim diye endiþe ediyor. Rahat olsunlar, herhangi bir ödeme yapmayacaklar” dedi.
Yer Ýmleri