Tefas günlük getirileri hatalý veriyor.
Bakýn yukarýda sayýn taxaray'ýn çizelgesinde son bir kaç gün 0,057- 0,058 gibi ama TEFAS sürekli 0,06 olarak veriyor.
Ayný hata iþ portföy sitesinde de var.O da hep 0,06 olarak veriyor.
Belki küçük bir fark ama yýllýða vurunca fark belli oluyor.
Tefas uygulamasýný indirmistim yuvarlama yaptigi icin sildim playstore yazdim 1 yildizi da caktim . virgülden sonra 4 hane eklemek cok zor galiba .
Tefas uygulamasýný indirmistim yuvarlama yaptigi icin sildim playstore yazdim 1 yildizi da caktim . virgülden sonra 4 hane eklemek cok zor galiba .
O son üç hane nerdeyse 3 puan edebiliyor.0,056 ila 0,064 arasý hep 0,06 diye gösteriliyor.0,056 yýllýk 20,44--0,064 yýllýk 23,36 olur.Ama TEFAS'a göre hepsi 0,06.Gerçekte fark nerdeyse 3 puan.
O son üç hane nerdeyse 3 puan edebiliyor.0,056 ila 0,064 arasý hep 0,06 diye gösteriliyor.0,056 yýllýk 20,44--0,064 yýllýk 23,36 olur.Ama TEFAS'a göre hepsi 0,06.Gerçekte fark nerdeyse 3 puan.
Uygulamasýnda 2 basamak ama TEFAS sitesinde 4 basamak gösteriyor. Neden böyle birþey yapmýþlar acaba.
Fonlarýn yýllýk net getirileri de yazýlsa iyi olacak.Bizi en çok ilgilendiren net günlük oran ne oldu meselesi.
Þu anda günlük netler %18,94 seviyesinde.MK falan kafa karýþtýrýyor.
Uygulamasýnda 2 basamak ama TEFAS sitesinde 4 basamak gösteriyor. Neden böyle birþey yapmýþlar acaba.
Az önce uygulamaya güncelleme geldi umarým bu iþe bir el atarlar.
Ama sitesinde de günlüðe bakarsanýz 3 hane.
Bize en gerekli olan günlük zaten.O da eksik.
Az önce uygulamaya güncelleme geldi umarým bu iþe bir el atarlar.
Ama sitesinde de günlüðe bakarsanýz 3 hane.
Bize en gerekli olan günlük zaten.O da eksik.
4 hane görüyorum ben. Android kullanýyorum güncelleme gözükmüyor bende.
Yer Ýmleri