Tefas günlük getirileri hatalı veriyor.
Bakın yukarıda sayın taxaray'ın çizelgesinde son bir kaç gün 0,057- 0,058 gibi ama TEFAS sürekli 0,06 olarak veriyor.
Aynı hata iş portföy sitesinde de var.O da hep 0,06 olarak veriyor.
Belki küçük bir fark ama yıllığa vurunca fark belli oluyor.
Tefas uygulamasını indirmistim yuvarlama yaptigi icin sildim playstore yazdim 1 yildizi da caktim . virgülden sonra 4 hane eklemek cok zor galiba .
Tefas uygulamasını indirmistim yuvarlama yaptigi icin sildim playstore yazdim 1 yildizi da caktim . virgülden sonra 4 hane eklemek cok zor galiba .
O son üç hane nerdeyse 3 puan edebiliyor.0,056 ila 0,064 arası hep 0,06 diye gösteriliyor.0,056 yıllık 20,44--0,064 yıllık 23,36 olur.Ama TEFAS'a göre hepsi 0,06.Gerçekte fark nerdeyse 3 puan.
O son üç hane nerdeyse 3 puan edebiliyor.0,056 ila 0,064 arası hep 0,06 diye gösteriliyor.0,056 yıllık 20,44--0,064 yıllık 23,36 olur.Ama TEFAS'a göre hepsi 0,06.Gerçekte fark nerdeyse 3 puan.
Uygulamasında 2 basamak ama TEFAS sitesinde 4 basamak gösteriyor. Neden böyle birşey yapmışlar acaba.
Fonların yıllık net getirileri de yazılsa iyi olacak.Bizi en çok ilgilendiren net günlük oran ne oldu meselesi.
Şu anda günlük netler %18,94 seviyesinde.MK falan kafa karıştırıyor.
Uygulamasında 2 basamak ama TEFAS sitesinde 4 basamak gösteriyor. Neden böyle birşey yapmışlar acaba.
Az önce uygulamaya güncelleme geldi umarım bu işe bir el atarlar.
Ama sitesinde de günlüğe bakarsanız 3 hane.
Bize en gerekli olan günlük zaten.O da eksik.
Az önce uygulamaya güncelleme geldi umarım bu işe bir el atarlar.
Ama sitesinde de günlüğe bakarsanız 3 hane.
Bize en gerekli olan günlük zaten.O da eksik.
4 hane görüyorum ben. Android kullanıyorum güncelleme gözükmüyor bende.
Yer İmleri