Sayfa 587/946 İlkİlk ... 87487537577585586587588589597637687 ... SonSon
Arama sonucu : 7565 madde; 4,689 - 4,696 arası.

Konu: TEKTU - Tek-Art Turizm

hans Guest
     Alıntı Originally Posted by Fasarya34 Yazıyı Oku
    Bana göre bunlar turizm işinden çıkacaklar çeşme ziganaya açılış bile yapmadılar niyetleride yok geçen yaz 7 gün kaldım konumu inanılmaz deniz ultra güzel dalga yok ama eksikler çok iki oteli paralı bir gruba devredecekler bana göre ekspertiz değerleri ortada muhtemel sefaköy arazisine başlayacaklar
    Expertiz değeri yanlış hatırlamıyorsam 550 milyon tl (faaliyet taporunda yazıyor), otelin bilançodaki maliyeti 150 milyon tl.. bırakalım açıklanan 200 milyon eur’u 550 milyon Tl ye satılsa yaklaşık 400 milyonluk kardan bahsediyoruz.. oteli satamasalar da atıl vaziyette bekletecek değiller herhalde.. geçen sene yeni bitmiş yatırımın eksiklikliklerimin olması çok doğal.. geçen sene otelkerin %100 doluluğa yaklaşmaları bu sene de devam edeceği gibi fiyatlarda geçen seneye göre acaip artmış.. 2018/09 faaliyet raporunda belirtildiği gibi 2018 doluluk oranı %16 da kalmış.. bu sene %90 lara ulaşan dolulukla iyi bir faaliyet karı yakalayacağı aşikar.. en önemli risk isr kurlar.. uzun vadeli döviz kredisinden dolayı kurdaki ciddi artış karın önemli bölümünü götürüp zarara bile yol açabilir.. onun haricinde kim neresinden bir şeyler yumurtlarsa yumurtlasın şirketin geleceği iyi gibi duruyor.. tabi bir diğer en önemli riski atlamamak lazım: ş..siz patronlar.. SPK nın karadeniz lobisinin gücüyle bunlara hiç bir yapnayacağını göz önünde bulundurursak her türlü düneni çevirme kapatisesi her an mevcut tehlike arz ediyor

3.  Alıntı Originally Posted by marinsea Yazıyı Oku
    Hangi oteliylen içinde fareler gezen zigana tatil köyüylen mi yaklaşık 20 yıllır tadilat görmemiş otel ne kadar komik oluyorsunuz.
     Alıntı Originally Posted by marinsea Yazıyı Oku
    Borsamızda ki metur, martı grubu, kustur, net grubu ve tabiki tektu olsun hangisi bir kuruş temettü dağıtmış hangisi büyüme göstermiş güya turizm cennetiyiz açın bakın borsaya geldikleri zamandan bu yana yatırımcısına ne kazandırmış hepsi bankalara borçlu hepsi bedelli sermaye arttırımıyla ayakta kalmaya çalışıyor bir kuruş özsermaye yaratan turizm şirketi yok millete çıkmışsınız almanlar akın edicek yok turizm patlayacak umutlar umutlar.
    Hayırdır niye bu kadar tutuştunuz?
    Komik olan nedir? Bu nasıl bir üslup? Lütfen kendinize gelin.

Sektörü ilgilendiren güzel bir haberi ironi yaparak paylaştım, uçacak kaçacak demedim hayal tacirliği yapmadım, bu sizi neden bu kadar rahatsız etti?

Pozisyonunuz zarardaysa ve kara geçiremediyseniz bu sizin sorununuz.

Şirketi ucuz buldum (sektör ortalamasına göre oldukça ucuz kalmış) iyi kötü geleceğe yönelik bir hikayesi olduğunu gördüm (otelin satılma ihtimali - kanal istanbul projesi - bu yıl turist sayısında patlama vs.) ve pozisyon açmaya başladım. Pozisyonumu zararla da kapatabilirim bu da benim sorunum.

TEKTU PD/DD 0,28

UTPYA PD/DD 3,17
    PKENT PD/DD 2,33
    NTHOL PD/DD 0,42 (uzun vade takipteyim)
    METUR PD/DD 4,21
    MAALT PD/DD 1,32
    AYCES PD/DD 0,48
    KSTUR PD/DD 1,47
    ULAS PD/DD 0,56
    Son düzenleme : mecosansey; 09-03-2019 saat: 20:58.

4.  Alıntı Originally Posted by mecosansey Yazıyı Oku
    Hayırdır niye bu kadar tutuştunuz?
    Komik olan nedir? Bu nasıl bir üslup? Lütfen kendinize gelin.

Sektörü ilgilendiren güzel bir haberi ironi yaparak paylaştım, uçacak kaçacak demedim hayal tacirliği yapmadım, bu sizi neden bu kadar rahatsız etti?

Pozisyonunuz zarardaysa ve kara geçiremediyseniz bu sizin sorununuz.

Şirketi ucuz buldum (sektör ortalamasına göre oldukça ucuz kalmış) iyi kötü geleceğe yönelik bir hikayesi olduğunu gördüm (otelin satılma ihtimali - kanal istanbul projesi - bu yıl turist sayısında patlama vs.) ve pozisyon açmaya başladım. Pozisyonumu zararla da kapatabilirim bu da benim sorunum.

TEKTU PD/DD0,28

UTPYA PD/DD3,17
    PKENT PD/DD2,33
    NTHOL PD/DD0,42 (uzun vade takipteyim)
    METUR PD/DD4,21
    MAALT PD/DD1,32
    AYCES PD/DD0,48
    KSTUR PD/DD1,47
    ULAS PD/DD0,56
    Kardes guzelnyazmissin bir de Ulas el atmak lazim anlasilan :D

5.  Alıntı Originally Posted by Muhallebici Yazıyı Oku
    Kardes guzelnyazmissin bir de Ulas el atmak lazim anlasilan :D
    Ayces de dahil tabiiki

6. Bedelliden milyonlarca hisseyi yukarı fiyattan al!
    Çok daha alt kademelerde çok daha ucuza yüzlerce binlerce milyonlarca hisse her gün serilip serpilirken bunlara hiç dokunma!

7.  Alıntı Originally Posted by mecosansey Yazıyı Oku

TEKTU PD/DD 0,28
    UTPYA PD/DD 3,17
    PKENT PD/DD 2,33
    NTHOL PD/DD 0,42 (uzun vade takipteyim)
    METUR PD/DD 4,21
    MAALT PD/DD 1,32
    AYCES PD/DD 0,48
    KSTUR PD/DD 1,47
    ULAS PD/DD 0,56
    Trabzonsporlu fırtına tahtada fırtına estiriyor!
    Yatırımcılardan çift dalıp duruyor;)

8. [QUOTE=sulzer;3232494]
     Alıntı Originally Posted by atayburak Yazıyı Oku

https://invst.ly/a7f0o

bunun kıpraşacak yeri kalmamış yakında aşşagı veya yukarı keser heryol 0.79 kitlemiş..
    aşşagı kesmişler zaten çok pirim yapmıştı..
    ZIR-DELİ Y.T.D

Sayfa 587/946 İlkİlk ... 87487537577585586587588589597637687 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •