ABD Hazine Bakanlığı, Maduro hükümetine ve Venezuela devlet petrol şirketine destek verdiği gerekçesiyle Rusya merkezli bir bankaya yaptırım uygulayacağını açıkladı / Son dakika
ABD Hazine Bakanlığı, Maduro hükümetine ve Venezuela devlet petrol şirketine destek verdiği gerekçesiyle Rusya merkezli bir bankaya yaptırım uygulayacağını açıkladı / Son dakika
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Beyaztv de seven var izlemeyen varsa tavsiye ederim
bir halt olacağı yok.
@mansuryavas06
Demokrasi hayatımızın en alçak ve en ahlâksız saldırısıyla karşı karşıyayız.
Sn. Ömer Çelik'in merakını yarın basın toplantısıyla gidereceğim.
Bir seçim kaybetme telaşının insanları siyaseten ne kadar küçülttüğünü bütün kamuoyu yarın öğrenecek.
https://twitter.com/mansuryavas06/st...94439389851648
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
en düşük 100651...
kapanış 100850
hacım son 5 gündür düşüyor..
önce 100700 denenecek bence ..
sonra 100300 e gelecek sıra.. göstergeler aşırı satış ta..henüz yukarı dönüş emaresi yok...
döviz de gece boyunca gerileme olursa,şu anki yurtdışına da bakarsak YARIN GÜZEL BİR GÜN OLABİLİR
DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yer İmleri