Sayfa 423/1024 İlkİlk ... 323373413421422423424425433473523923 ... SonSon
Arama sonucu : 8185 madde; 3,377 - 3,384 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

  1.  Alıntı Originally Posted by memorex Yazıyı Oku
    KGF konusuna bu kadar yoğun kafa patlatmanızın amacı nedir?
    En büyük ve çözülmesi zor olan ekonomik sorunlar ve krizler kredi riskinin yanlış veya politik çıkar uğruna bilinçli olarak farklı hesaplanmasından veya maskelenmesinden kaynaklanmıştır. Bu KGF konusunda hoşuma gitmeyen bir şeyler var. Ama akademik olarak ekonomi temeline sahip olmadığım için yorum yaparken kafa patlatıyormuş gibi gözükse de aslında içgüdüsel olarak o hoşuma gitmeyen şeyin ne olduğunu daha tecrübeli arkadaşlardan alacağım bilgilerle kafamda oturtmaya çalışıyorum. Yani diyorum ki şu anda birçok insanın bordrosunda ödenen maaşlar ve ekonomik hareketler gerçek mi yoksa bir tiyatrodan mı ibaret?. Daha da kötüsü eğer bu ekonomik çevrim sanal ise ve biz bunu göremiyorsak tedbir almaktan da imtina edeceğiz demektir.
    Fx işlemlerini kaldıraçlı diye yasaklıyoruz ama kendimiz devlet eliyle inanılmaz bir kredi kaldıracı yaratıyoruz. Kaldıraçlı bir işlemin mutlaka bir kaz***** bir de kaybedeni olur.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

  2. #3378
     Alıntı Originally Posted by garantmevduat Yazıyı Oku
    Şugar bank 32 gün % 14
    İyi oran miktar nedir?

  3. Sayın forumdaşlar, sizce dolar bozdurup mevduata geçmek için cezbedici mevduat faiz oranı ne olmalıdır?

    Saygılarımla...

  4. Kar payı oranı %20'dir.

     Alıntı Originally Posted by thinktank Yazıyı Oku
    Sayın forumdaşlar, sizce dolar bozdurup mevduata geçmek için cezbedici mevduat faiz oranı ne olmalıdır?

    Saygılarımla...
    Değerli arkadaşlar, takım vb. tutar gibi pozisyon tutup bazı hoş olmayan sözlere mazur kalmak beni kırıyor. Benim kırdığım da olduysa şimdiden özür dilerim. Artık yazmayacağım. Selamlar, saygılar.

  5. Akbank'dan aradılar 1k için 13.50, yine Halkbanka'sından aradılar 14.00 veriyoruz dediler. Zaman zaman burada aynı bankanın farklı şehir ve şubelerinin yine farklı oranlarını veriyor ve tartışıyoruz. Bankacı arkadaşımla konuşurken bu konuda şunu söyledi. Bankalar bölgesel olarak farklı fiyatlama yapabiliyor dedi. Farklı oran belki bundan olabilir. Tabii ki konuyu en iyi bilen Jon' dur. Böyle bir uygulama var mı o bize söyleyebilir.

  6. 15 mayıs sonrası 14,25 GLP mümkün olmalı, merkez toplantısından 1 gün önce yabancı %9 civarı 2 yıllık göstergeyi gece zıplattı kimse buna dikkat etmedi ,bu hamle sanki mesajdı, birde merkez gerektiğinde sıkılaştırma yaparım demiş, acımam der gibisinden, 200 mayısta gelirse 14,25/0,85 görülür, önemsiz bir not olarak düşeyim
    Parayı hedefiniz yapmayın. 1$ Elli kuruş olacak
    duhul: eylül 2012

  7. B tipi likit fon banka için kaynak , bir nevi GLP de diyebiliriz , bu neden bu formda göz ardı ediliyor , likit fon da stopaj 10 mevduatta 15 , 5 puan ciddi fark , mevduat işi bana çok ilkel geliyor, taş devri bankacılığı gibi, devir robotlar ve algoritmaların cirit attığı devir, likit fon geleceğin yatırım modeli olabilir, B tipi, kafa yormak lazım derim
    Parayı hedefiniz yapmayın. 1$ Elli kuruş olacak
    duhul: eylül 2012

  8.  Alıntı Originally Posted by paramanya Yazıyı Oku
    İyi oran miktar nedir?
    400-500k arası

Sayfa 423/1024 İlkİlk ... 323373413421422423424425433473523923 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

  • Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •