Sayfa 221/280 İlkİlk ... 121171211219220221222223231271 ... SonSon
Arama sonucu : 2234 madde; 1,761 - 1,768 arası.

Konu: DESPC - Despec Bilgisayar

1.  Alıntı Originally Posted by krasavchik32 Yazıyı Oku
    Son çeyrek yatmışlar
    Hocam piyasa kötü
    Satışlarda nakite donduklerinden muhtemelen bu gelişme geçici olacağını düşünüyorum. Ama karlılık 20 milyonun altına düşmemesi güzel. Bir de dövizdeki düşüşü düşününce makul ve normal
    Bilemiyorum şirketten değilde biraz da piyasadan kaynaklı bir sorun bu durum

2. Son çeyrekte 9milyon faaliyet kârı bu yatmak değil

RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Şaka gibi evet...30 Milyon sermaye 17 Milyon kar ile DGATE 7.50 lerde ,
    23 Milyon sermaye 21 Milyon kar ile DESPEC 3.50 lerde...olacak şey mi ? Ya Dgate , Despec e dogru gelecek ya da Despec , Dgate yaklaşacak ! Dgate geri gelmeyeceğine göre ? ...ytd

4. Hisseyi yeterince toplayamadinız mi beyler ? Kalanını yolda toplarsiniz dedik size...Bakın Datagate 9...lara dogru yol aldi bile...Dgate Despec in yaklaşık 2,5 katı fiyatlara giderken kimse bu fiyatlardan hisseyi satmaz ...çok beklersiniz ! Sonra yolda dökulenleri de bulamazsınız...Benden soylemesı...ytd

6.  Alıntı Originally Posted by cimşit Yazıyı Oku
    Şaka gibi evet...30 Milyon sermaye 17 Milyon kar ile DGATE 7.50 lerde ,
    23 Milyon sermaye 21 Milyon kar ile DESPEC 3.50 lerde...olacak şey mi ? Ya Dgate , Despec e dogru gelecek ya da Despec , Dgate yaklaşacak ! Dgate geri gelmeyeceğine göre ? ...ytd
    Datagate fiyatlaması sadece karlılığa bağlı değil.Türk telekom ile yapılan anlaşma ile ilgili.Evet 3.50 ler hayal oldu 3.25 lere demir attık. 3.50 yine iyiymiş.

7.  Alıntı Originally Posted by dealer35 Yazıyı Oku
    Datagate fiyatlaması sadece karlılığa bağlı değil.Türk telekom ile yapılan anlaşma ile ilgili.Evet 3.50 ler hayal oldu 3.25 lere demir attık. 3.50 yine iyiymiş.
    Bu işte asıl Despec i cazip kılan ! Hep kötü haberlerle baskılandı fiyatı buralarda kaldı. O bilançoya gore çok daha farklı fiyatlarda..kaynadı gitti arada..
    Ama artık Datagate gibi yeni bir iş sozleşmesi yeni bir ortaklık yeni bir sektör yatırımı...olması gereken ve beklenen...Daha yıldız hisse bu. Büyüyecek...parlayacak.. gelecek vadeden...ytd.

2018 yılı 4 çeyrekte de defter değerini arttıran A grubu hisseler : ( alıntıdır )

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Sayfa 221/280 İlkİlk ... 121171211219220221222223231271 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •