Sayfa 282/1000 İlkİlk ... 182232272280281282283284292332382782 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 2,249 - 2,256 arası.

Konu: Dolarda Yukselis Kacinilmaz

1. Şu anda bütün kuru gürültüye karşın üniversitelerden HDP'li ve FETÖcü öğretim üyeleri temizlenmiş değil
    öyle olsaydı kadroların enaz yarısı giderdi..

2.  Alıntı Originally Posted by Tengri Han Yazıyı Oku
    Ltf sizi ciddiyete davet ediyorum
    Ayrıca kamuoyu ile doğru bilgileri paylaşmanızı talep ediyorum....

ABD de mezun ettiği kişiler "Collage" yani bizdeki "Meslek Yüksek Okuludur"
    ABD de 3 matematik sorusu ile ünü ye giremezsiniz
    ABD de ünü mezunu olmak çok zordur
    Bizde herkes ünü mezunudur,ABD de ise tam tersi herkes "collage" "meslek yüksek okulu mezunudur"
    Berber/sıhhı tesisatçı/tır şöförünün bile meslek yüksek okulu vardır....

Akedemisyensiniz,sizden objekjektif yorum beklentim şu an itibarıyla bitmiştir
    Dolayısıyla konu benim için kapanmıştır.....

saygılar/başarılar
    Özelikle ilk paragrafta ve yazının devamında bundan bahsettim zaten teknik konuya girmeden. Muhtemelen yaş itibariyle benden büyüksünüz. Ama bu ön yargılı tutum ve sürekli siyasal düşünce üzerine kurulu dünya görüşünden kurtulmanızı tavsiye edebilirim. Naçizane. Aşırı uçlarda yaşamak hangi görüşte olursanız olun iyi olmayabilir.

3. 2019 da 4 yıllı ünü mezunları "TEMİZLİK KADROSU" nda işe girebilmek için ilkokul/ortaokul/lise mezunları ile kıyasa bir yarışın içine girdiklerini daha 1 ay önce haberlerde gördük
    Bu Profların ayıbıdır
    Bu akedemisyenlerin ayıbıdır
    Mezunları işsiz aç/ bi-ilaç yaşarken benim vergilerimle 8.000 tl maaş alan Prof a hakkımı helal etmiyorum
    ZEHİR ZIKKIM OLSUN...

saygılar/başarılar
    "Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "

4. 12 Mart Salı 16:29 İNGİLTERE SİVİL HAVACILIK OTORİTESİ BOEING 737 MAX'LERİN UÇUŞUNU YASAKLADI

bizde de THY ve CORENDON da varmış sanırım bu tip boeing ler...

5.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Ankara istanbul izmir antalya bursa diyarbakir erzurum samsun disinda HATTA son 2 ilide cikinuniversite kurmak öğrencileri aldatmaktir adam ankarada istanbulda dogmus buyumus bilgi ve kulturunu arttirmak sosyallesmek icin ıspartaya malatyaya kirsehire zonguldaga okumaya gidiyor komik
    Yada adam malatyada dogmus sivasa okumaya gidiyor ne ogrenecek nasil gelisecek bu cocuk helede bi tarikatin desteginde gitmusse evde kalsa okumasa olur
    Diiyarbakır, Erzurum ve Samsun'un sayıldığı yerde üniversite kenti Eskişehir'in adı geçmezse ben de o yoruma itibar etmem, kusura bakmayın... (Hatta İstanbul'da yaşayan, Antalya ve Bursa'da da bulunmuş biri olarak Eskişehir'in gerek insan kalitesi, gerekse kültür & sanata erişim açısından bu üç şehirden daha medeni bir yer olduğunu vurgulamadan da geçemeyeceğim ayrıca!)

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
     Alıntı Originally Posted by martind Yazıyı Oku
    Türkiyede tüm üniversiteleri kapatsak ülke ekonomisinde bi değişiklik olmaz...

Hammal gücüyle para kazanıyoruz zaten...Öyle kazanmaya da devam ederiz...

Üniversiteler bence şuan zaman öldürme yeri...
    Katılıyorum...

7. işe alımlarda büyük firmalar sadece 4 üniversiteyi geçerli kabul ediyor ki bu üniversiteler bile dünya sıralamasında baya gerilerde

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    Okulda bize, gizli işsizliğin tanımını vermişlerdi.

Hani çalışır, iş sahibi görünümünde olduğu halde üretime hiç bir katkısı olmayan insanların kalabalığı gibi bir şey.

Bizim bir çok üniversitemizden mezun olanların durumu da öyle.

Gizli yüksek tahsilli.

Olmasa ne olurdu? Neyimiz eksilirdi?

Ya da okudular da neyimiz fazlalaştı diyebiliyoruz?

Vatana millete, devlete, aileye masraf eziyet...

Öğrenciye de.

Yazık.

Sayfa 282/1000 İlkİlk ... 182232272280281282283284292332382782 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •