Originally Posted by
tospa
Bazen akademiyi çok sert dil ile eleþtiren yazýlara rastlýyorum. Haksýz deðiller kesinlikle. Ama þunu da göz önünde bulundurun. Ülkenin tüm kurumlarýnda olanlar, meydana gelen bozulma, yozlaþma, artýk ne derseniz deyin akademi de olmama ihtimali var mý? Þu kurum þöyle kötü, bu bakanlýk þöyle sýkýntýlý vs. derken akademinin iyi olma ihtimali yok. Maalesef. Ülke gerçeklerinden ayrý deðerlendirmek olmaz. Hani dünyadaki kalburüstü ülkelerdeki þartlar zaten çok iyi. Ama bu bahsettiðim sýkýntýlar giderilmeden ayný pozitif þartlarý akademiye saðlasanýz da hiçbirþey deðiþmez.
Zaten önce temel eðitim, ilköðretim. Burasý düzelmeden hiçbir þey olmaz. Akademinin insan kaynaðý uzaydan gelmiyor.
Elini sallasan Prof a çarpýyor
Özellikle ünü düzeyinde eðitimin bu kadar laçkalaþmasýnda/kalitesizleþmesinde Prof larýn çok katkýsý oldu
Ýktidara fazlasýyla eþlik etti Proflar
Çünkü iþelerine geldi adi sahtekarlarýn...
Neden?
Çünkü adam Doç luk kadrosu bekliyor ama kadro yok
"Yeni ünü ler açýldýkça ,Ýstanbul da bazý özel okullarda lise müdürü olamýyacak adamlar Doç oldu/Prof oldu/Rektör oldu bu iktidar döneminde..."
Evet bu kadar da iddaalýyým
Bazý karþýlaþtýðým/bildiðim proflarý/rektörleri sizde tanýsanýz bana hak verirdiniz...
Akedemik camiayý affetmem asla mümkün deðildir
saygýlar/baþarýlar
Son düzenleme : Tengri Han; 12-03-2019 saat: 15:26.
"Caný kaymak isteyen cebinde manda taþýr "
Yer Ýmleri