Sayfa 691/999 İlkİlk ... 191591641681689690691692693701741791 ... SonSon
Arama sonucu : 7985 madde; 5,521 - 5,528 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by Varyemez Amca Yazıyı Oku
    Yurtdışında ben Citibank veya Standart Chartered'dan %3.5-4 faiz alabiliyorum şu anda, stopaj da %10.
    Onlarda zaten gelip Türkiye Hazinesine %8'den fonlama yapıyorlar
    Sizin ki hongkong değil mi?

Kanada daki, TD Canada Trust bu faizi vermedi malesef.
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

2.  Alıntı Originally Posted by old Horizon Yazıyı Oku
    ama bu ay mobil kampanya yok iş bankasında
    Bu aya kadar en çok yararlandığım kampanyaydı. İleride olmayacak anlamına gelmez. Önemli olan nfc uyumlu, kaliteli, ucuz telefon olması

Yazılarım yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir
    Yazılarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir...

3.  Alıntı Originally Posted by karcal Yazıyı Oku
    Galiba çoğu arkadaş mevduat yerine bono ve fon gibi alanlara geçti. Ama onlardaki devlet garantisi olmayışı ciddi sorun değil mi

Düşüncelerimin hiç kimse için tavsiye niteliği olmadığını belirtmek isterim Saygılarımla
    Bankalar batmadığı sürece sorun değil. Tabii bunu takını yapan kişiler kaldırımda yürürken bile orasının güvenli olmadığını düşünen insanlar.

4. Fon işine el atılmasını en çok isteyen malum nzor olabilir, kendilerinden müşteri kaçmaya başlayınca fonlara...

5. Şimdi neye gircez ppf iyi damlıyodu.. Albarakanın katılım fonu aylık yüzde 2,5 getirmiş..var mı giren
    ADEL/TTRAK/ÇİMSA/TOFAŞ/AKSA/BRSAN/PETUN/INDES. /BRİSA/ARÇELİK/EREĞLİ/TÜPRAŞ/FORD OTOSAN/SODA

6.  Alıntı Originally Posted by NewsTR Yazıyı Oku
    Fon işine el atılmasını en çok isteyen malum nzor olabilir, kendilerinden müşteri kaçmaya başlayınca fonlara...
    Nzor ile fonlar arasında pek fark yoktu. Asıl kaçış mevduattan fonaydı. Bu kararla doların düşmesi engelleniyor sonucunu çıkarıyorum. Mayısta faiz indirimi önceden fiyatlanır. Bu varken kim niye biste girsin ki?

7. ne yapsak altın mı alsak fiziki? dolar alayım ya da. zaten elde ki nakit borsa harici 0 iyi bir araba parası bile değil. onu da hiç ediyorlar. sonrada bu ülkede neden sermaye oluşmaz birikim olmaz derler. 50 lira olmuş 20 lira ayarında 100 lira olmuş 50 lira 1 yıl öncesine göre kıyasla. para basarlar yakında 500 lira banknot olur çıkar. 100 lirayı bozunca bozuk para gibi gidiyor.

8. topik hangi telefon iyi topiğine dönmüş kaç sayfa okudum 1 tane oran paylaşılmamış...
    ALDIĞIM HİSSEYİ DÜŞÜRMEYE ÇALIŞANIN DEFTERİNİ DÜRERİM... YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...

Sayfa 691/999 İlkİlk ... 191591641681689690691692693701741791 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •