Sayfa 147/1000 İlkİlk ... 4797137145146147148149157197247647 ... SonSon
Arama sonucu : 7996 madde; 1,169 - 1,176 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade

*tcmb ppk: Enflasyon beklentileri, fiyatlama davranışları, para politikası kararlarının gecikmeli etkileri, maliye politikasının dengelenme sürecine vereceği katkı ve enflasyonu etkileyen diğer unsurlardaki gelişmeler yakından izlenerek ihtiyaç duyulması halinde ilave parasal sıkılaştırma yapılabilecektir

*tcmb ppk: Maliye politikasının söz konusu çerçeveden belirgin olarak sapması ve bu durumun orta vadeli enflasyon görünümünü olumsuz etkilemesi halinde para politikası duruşunun da güncellenmesi söz konusu olabilecektir

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

*tcmb ppk: Para politikası ve maliye politikası arasında kuvvetlendirilen eşgüdümün sürekli ve sistematik bir yapıya dönüştürülmesi yönünde yürütülmekte olan ortak çabaların fiyat istikrarını sağlamaya katkıda bulunması beklenmektedir

*tcmb ppk: Enflasyondaki katılık ve oynaklıkları azaltacak yapısal adımlara devam edilmesi fiyat istikrarına ve dolayısıyla toplumsal refaha olumlu katkıda bulunacaktır

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

3. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

4. Banliyö treninde ücret iade sistemi henüz çalışmadığı için 1 istasyonluk yolculuğa 2,60 TL yerine 5,70 TL alınmış.
    Bu sabah trene bindiğini İBB'ye bildirenlere para iadesi yapılacakmış.

Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

5. alıntı

'' Yıllardır beklenen Gebze Halkalı metro hattı dün itibariyle hizmette açıldı..ben de bu sabah trafiğe girmeden araba kullanmadan Yeşilyurt'tan ilk yolculuğum yapmak için yola çıktım..bekleme yerine vardım..benim gibi birkaç kişi daha var..hep birlikte bekliyoruz. ..gelen giden birşey yok..orada bir görevliye yaklaştım..tam soracakken telsizine bir mesaj geldi..''Gebze yönüne gitmekte olan trenimiz şu an yoldadır''.. .. anladım ki yine eksik gedik birşey var ,şu sinyalizasyon olayını telsizliler yönetiyor..herhalde her duraktaki telsizci bi sonrasındakine haber veriyor tren geliyor diye..şu kızılderililerin kendi aralarında kullandıkları duman işaretleri gibi birşey..hani "beyaz adam kanyona girdi dikkatli olun " kıvamında mesajlaşmalar.. bu arada metro kaza maza olmasın diye kağnıdan biraz hızlı tıngır mıngır gitmekte..her durakta 10 dakika yine sinyalizasyon bekle..gece olmadan Şişli civarına varmayı ümit etmekteyim.. ''
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

6. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

7. Turkey has crossed a red line, European Parliament's rapporteur says

https://twitter.com/KatiPiri/status/1105793172528074752

8.  Alıntı Originally Posted by british Yazıyı Oku
    '' Yıllardır beklenen Gebze Halkalı metro hattı dün itibariyle hizmette açıldı..ben de bu sabah trafiğe girmeden araba kullanmadan Yeşilyurt'tan ilk yolculuğum yapmak için yola çıktım.... ''
    Sağda solda elindeki telsizle sinyal veren amcaları görüp de trene binen insana ben Cesur Yürek derim...

Sayfa 147/1000 İlkİlk ... 4797137145146147148149157197247647 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •