Sayfa 225/597 İlkİlk ... 125175215223224225226227235275325 ... SonSon
Arama sonucu : 4774 madde; 1,793 - 1,800 arası.

Konu: BTCIM - Batı Çimento

1. Benim karnım tok bunlara.Dediğim gibi yolun açık olsun.Git başka yerlerde yatırımcı dostu ol.Gidin kendinizi içinde olduğunuz işler ile değil derin piyasalarda ıspat edin.Ben senin nerede ne yazdığını özellikle genel piyasa için sonra ne olduğunu çok iyi biliyorum.Biliyor olan genel piyasa görüşlerinde çuvallamazdın.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    Benim karnım tok bunlara.Dediğim gibi yolun açık olsun.Git başka yerlerde yatırımcı dostu ol.Gidin kendinizi içinde olduğunuz işler ile değil derin piyasalarda ıspat edin.Ben senin nerede ne yazdığını özellikle genel piyasa için sonra ne olduğunu çok iyi biliyorum.Biliyor olan genel piyasa görüşlerinde çuvallamazdın..
    Bana bulaşan sensin.
    Neyse umarım UFUK konusunu bir daha açmazsın/açmayız.(belgeleri koydum önüne)
    Beni iyi takip etmediğini düşünüyorum.

YTD

3.  Alıntı Originally Posted by iki gozum Yazıyı Oku
    Bana bulaşan sensin.
    Neyse umarım UFUK konusunu bir daha açmazsın/açmayız.(belgeleri koydum önüne)
    Açarım.Allahtan sadece onu açıyorum.Nokta. Beni daha fazla yorma.Vob24 topiğinde silinen bir yazın oldu onu da çok iyi biliyorum ne yazdığını.Yatırım yaptığın ve ilgilendiğin hisselerde yaz o zaman.Madem bu hisse bir işe yaramaz.Kendini de beni de yorma.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

Açarım.Allahtan sadece onu açıyorum.Nokta Beni daha fazla yorma.Vob24 topiğinde silinen bir yazın oldu onu da çok iyi biliyorum ne yazdığını.
    Önceki sayfada Verdiğim linkleri oku.
    Belgeler orada.

YTD

5.  Alıntı Originally Posted by iki gozum Yazıyı Oku
    Önceki sayfada Verdiğim linkleri oku.
    Belgeler orada.

YTD
    https://www.yeniasir.com.tr/ekonomi/...ik-dev-yatirim

Al sana belge o zaman toplam 86 mln dolar ödenen hesler için aklın sıra 20 mln dolar bile etmez demeye götüreceksin susucaz burada.Borçlar olunca ödenmez diyeceksin varlıklar olunca para etmez diyeceksin hemde bu hisse ile hiç ilgim yok diyeceksin bunu da hissenin dip fiyatlarında yapacaksın bizde susacağız öyle mi?Daha çok beklersin.Burada her böyle şeyler yapmaya kalkıştığında benden cevabını alırsın.Benim bulunduğum yerde yapma nerede ne yaparsan o da orada olanların sorunu.

https://www.yeniasir.com.tr/ekonomi/...ik-dev-yatirim

Al sana belge o zaman toplam 86 mln dolar ödenen hesler için aklın sıra 20 mln dolar bile etmez demeye götüreceksin susucaz burada.Borçlar olunca ödenmez diyeceksin varlıklar olunca para etmez diyeceksin hemde bu hisse ile hiç ilgim yok diyeceksin bunu da hissenin dip fiyatlarında yapacaksın bizde susacağız öyle mi?Daha çok beklersin.Burada her böyle şeyler yapmaya kalkıştığında benden cevabını alırsın.Benim bulunduğum yerde yapma nerede ne yaparsan o da orada olanların sorunu.
    TSKB ye çalışıyor.

YTD

7. Şirketin varlık satışına gideceğini zannetmiyorum. Borçlarını çevirecek kapasiteye fazlasıyla sahip hem borçların vadesi uzun bu sene işler düzelir ellerindeki varlıkları öldüm pahasına satmak aptallık olur. Ytd

8. Eğer doğruysa tahtayı baskılaysalarin bu bilgiye sahip olduğu ortaya cikar

Sayfa 225/597 İlkİlk ... 125175215223224225226227235275325 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •