Sayfa 305/1000 İlkİlk ... 205255295303304305306307315355405805 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 2,433 - 2,440 arası.

Konu: Dolarda Yukselis Kacinilmaz

1.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    bankaların temettü vermesine engel olunuyor ama bu aynı zamanda banka personeline verilen 2 maaş ikramiyelerin de iptali anlamına geliyor
    buda bankalarda çalışan yaklaşık 190.000 kişinin yıllık gelirlerinin geçen yıla göre 9 da 1 daha az olması anlamına geliyor.
    bir de üstüne üstlük bunun kararı (genel kurullar) seçim sonrasına kalacak...seçim öncesi olsa belki iptal edemezlerdi...

kızın okul masrafını her sene direk buna bağlamıştık

Alıntı Originally Posted by EREGLTUPRS Yazıyı Oku
    bir de üstüne üstlük bunun kararı (genel kurullar) seçim sonrasına kalacak...seçim öncesi olsa belki iptal edemezlerdi...

kızın okul masrafını direk buna bağlamıştık
    vakıfbank kap a bildirmiş dediler ama genel kurul yapıp mı bildirmiş bakmadım
    bir halt olacağı yok.

bankacının harcaması öyle çarşı pazar gıda elektrik su kira yakıtla sınırlı değildir.
    turizm eğitim sağlık anlamında özel sektöre çok yoğun para harcar
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    SANAYİ ÜRETİMİ OCAK'TA AYLIK YÜZDE 1 ARTTI, BEKLENTİ YÜZDE 0,3 ARTIŞ
    şunu atlama yalnız
    Rakamda tutarsızlık var.Mevsim ve takvim etkisinden arındırılmamış sanayi üretim endeksi Ocak ayında bir önceki aya göre 117.2'den 101.2'ye düşmüş yani %13.65 azalmış.Takvim etkisine bakarsak Aralık ayında 21 iş günü çalışılmışken Ocak ayında 23 gün çalışılmış,yani Ocak ayında 2 gün daha fazla çalışıldığı için daha fazla üretim elde edilmesi gerektiğinden aynı baza getirdiğimizde üretim düşüşü daha da derinleşiyor,mevsimsel etkilerle bu kadar büyük düşüşün kapanıp artıya geçmesi mümkün değil,veri tutarsız.
    Not:GSYİH hesapları mevsim ve takvim etkisinden arındırılmamış olarak hesaplanıyor.

5.  Alıntı Originally Posted by deniz43 Yazıyı Oku
    Rakamda tutarsızlık var.Mevsim ve takvim etkisinden arındırılmamış sanayi üretim endeksi Ocak ayında bir önceki aya göre 117.2'den 101.2'ye düşmüş yani %13.65 azalmış.Takvim etkisine bakarsak Aralık ayında 21 iş günü çalışılmışken Ocak ayında 23 gün çalışılmış,yani Ocak ayında 2 gün daha fazla çalışıldığı için daha fazla üretim elde edilmesi gerektiğinden aynı baza getirdiğimizde üretim düşüşü daha da derinleşiyor,mevsimsel etkilerle bu kadar büyük düşüşün kapanıp artıya geçmesi mümkün değil,veri tutarsız.
    Not:GSYİH hesapları mevsim ve takvim etkisinden arındırılmamış olarak hesaplanıyor.
    YETER
    YETER
    YETER YAW
    VALLAHİ BIKTIM USANDIM...

Bu verilerle de mi oynamışlar?
    Bu verilere de mi makyaj/rotüş yapmışlar?
    Bu verilere demi kalem oyunu yapmışlar?

Neye/kime güveneceğiz biz yaw?
    Erenler hele deyiverin bize

saygılar/başarılar
    "Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "

Alıntı Originally Posted by Tengri Han Yazıyı Oku
    YETER
    YETER
    YETER YAW
    VALLAHİ BIKTIM USANDIM...

Bu verilerle de mi oynamışlar?
    Bu verilere de mi makyaj/rotüş yapmışlar?
    Bu verilere demi kalem oyunu yapmışlar?

Neye/kime güveneceğiz biz yaw?
    Erenler hele deyiverin bize

saygılar/başarılar
    Ali Koc'a..
    sakin ol sampiyon , esege altin semer vursan da degisen bir sey olmaz, piyasa neyin dogru neyin yanlis oldugunu bilir..
    bir cukurdan cikmak istiyorsan yapacagin ilk sey kazmaktan vazgecmektir..

7.  Alıntı Originally Posted by deniz43 Yazıyı Oku
    Deniz Bey merhaba,
    lütfen daha fazla katılımcı olun, 3-5 saçma sapan yorum için bu kadar kişiyi geri plana atmayın. Ülkenin zeka seviyesi ortadayken onları dikkate alıp sinirlerinizi bozmamanız ricasıyla.

8.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    bankaların temettü vermesine engel olunuyor ama bu aynı zamanda banka personeline verilen 2 maaş ikranmiyelerinde iptali anlamına geliyor
    buda bankalarda çalışan yaklaşık 190.000 kişinin yıllık gelirlerinin geçen yıla göre 9 da 1 daha az olması anlamına geliyor.
    Temettü ödemeyecek ama bu sefer satış primi ödeyecek. farkeden birsey yok. işbankası bu şekilde yapacak, diğerleri de öyle.

Sayfa 305/1000 İlkİlk ... 205255295303304305306307315355405805 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •