Sayfa 48/967 İlkİlk ... 3846474849505898148548 ... SonSon
Arama sonucu : 7735 madde; 377 - 384 arası.

Konu: DGNMO - Doğanlar Mobilya

Alıntı Originally Posted by CemSipahi Yazıyı Oku
    herkes bana küfür ediyorda ben 15 yaşından beri borsaya bakarım. siz pazarlamacılık yapıyorsunuz burada ayıptır. Şirketin özsermayesi yemiş işte adamlar aç susuz siz övüyorsunuz... yok ihale almış yok etmiş yok şöyle yok böyle. dünün günahı bugünü affetmez... herşey rakamlarla ortada. hisse spekülatif hareket ediyor hatta spekülatörüde panta ayhan lakaplı ayhan öztürk. bunları bilin öyle konuşun 3.01 den al 3.1 dan sat sevin para kazandım dersin ama hayatta önemli olan kaybetmemektir. Ben size kar edin zarar edin demem ben spek adamıda değilim adım belli sanım belli genç bir girişimciyim kendi overalimi 3 e katladım ben. kimse kimseyi burada o şöyleymiş o böylemiş diye aldatmasın. yataş ile hiç karşılaştırmasın yataşın adam gibi karı adam gibi özsermayesi var bunun özsermayesi yok herşey borçlu ilk krizde eskiden nasıl sevinhill battıysa buda gümler. beni dinleyin dinlemeyin küçük yatırımcılar ister alın ister satın. ama ben dedikoduyla değil bilgimle konuşurum bu hissedede sonuna kadar bu rakamlarda açıkçıyım. hiçbir mobilyacı bugün 1 evi varken yarın 2 evi olamaz mobilya bu. yazılım değil petrol değil... manipülasyona gelmeyin ytd.
     Alıntı Originally Posted by CemSipahi Yazıyı Oku
    19 yaşındayım portfoy istersen atayım kaç katı seninkinin hesaplayıver iyilik istiyoruz. Mal kelepir gibi alınır dipten alırsın yükseldimi satarsın 1.9 maliyetiniz varsa övün ama para riski sevmez
    "Borsada başınıza gelebilecek en büyük felaket, ilk işleminizde para kazanmaktır. Daha büyük felaket ise, ikinci işlemde de para kazanmaktır. Ama sizi intihara kadar götürebilecek çok daha büyük felaketi söyleyeyim mi? Üçüncü işleminizde de para kazanmaktır." Yaşar Erdinç

Daha yolun çok başındasın delikanlı... Hikayesi olan mal her fiyattan alıcı bulur ve sürekli kelepir peşinde koşarsan çoğu zaman bakakalırsın...

2.  Alıntı Originally Posted by CemSipahi Yazıyı Oku
    19 yaşındayım portfoy istersen atayım kaç katı seninkinin hesaplayıver iyilik istiyoruz. Mal kelepir gibi alınır dipten alırsın yükseldimi satarsın 1.9 maliyetiniz varsa övün ama para riski sevmez
    Borsada parasını ikiye üçe katlayıp sonrasında kazandıklarını kaybeden çay,simit,sigara parasına muhtaç kalanlarda oldu.

3.  Alıntı Originally Posted by Uyargil Yazıyı Oku
    Borsada parasını ikiye üçe katlayıp sonrasında kazandıklarını kaybeden çay,simit,sigara parasına muhtaç kalanlarda oldu.
    Buda sizin gibi 1₺ etmeyecek hisseleri 3₺ ye. Çıkınca alanlar yüzünden oldu

4. Arkadaşlar 3,04 lerde takıldı ne ileri ne geri cemi okuyunca satıp çıkasım geldi hayırlısı bakalım. spekin sanki parası bitmiş aşağı salmak istemiyor yukarıda çıkaramıyor gibi me geldi sen ne diyorsun cem kardeşim..

5. Kap a dusecek bir haberle arkasindan bakakalirsiniz. Lotlariniza sahip cikin...

Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by futan5500 Yazıyı Oku
    Kap a dusecek bir haberle arkasindan bakakalirsiniz. Lotlariniza sahip cikin...

Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Daha çok ky yerler bu hissede

7. Kimsede tık yok hep çıkarken mi idi

8. Spekülatörler yalnızca yükselişten kazanmaz düşüştende kazanır açığa satış yapar üstüne çakarlar şirket borçlu belki o mutfakları yapacak kasada parası yok evet bir haberle bakakalırsınız lotlarınıza oda bedelli haberide olabilir düzeltmesiz paslaşarak giderek brüt takas haberide olabilir. Ytd

Sayfa 48/967 İlkİlk ... 3846474849505898148548 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •