Sayfa 320/1000 İlkİlk ... 220270310318319320321322330370420820 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 2,553 - 2,560 arası.

Konu: Dolarda Yukselis Kacinilmaz

1.  Alıntı Originally Posted by mdemir Yazıyı Oku
    altının değeri amerika'da ve dolar cinsinden belirleniyor. dandik ülkelerin para birimlerinin abuk sabuk hareketleri ne doların ne de altının değerini etkilemez...
    Altını ikili düşünmek lazım.
    Ons'u tabiki bizim paranın değeri etkilemez ama gram altının fiyatı bizim paranın değeri ile artıp eksiliyor.

2.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Herkesi dolara doğru sürüyorlar adeta mezbahaya yönlendiriyorlar. Yada başa çıkamiyorlar koyverdiler
    Ben de bu fon olayından sonra fazlasıyla huylandim, bu kadar kör goze parmak misali yapılınca, bakalım işin sonu nereye varacak, bu kadar çok dövize yuklenilince insan kuşkuya düşmüyor değil, yani bence 5 civarında seyreden doların 7'yi vurması ve 6 bandında piyasaya yedirilmesi üzerinde düşünülmesi gereken bir konu.

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,300
     Alıntı Originally Posted by EREGLTUPRS Yazıyı Oku
    14 Mart Perşembe 14:33 YURT İÇİ YERLEŞİKLERİN DÖVİZ MEVDUATI 8 MART İTİBARİYLE 171,8 MLR $'LA YENİ REKOR KIRDI
    Şimdi ben bu kısmı anlamadım arkadaşlar, birisi bana açıklasın lütfen.

Bu yurtiçi yerleşikler tam olarak kimler oluyor?
    Devlet harici bu kadar dolar var mı? Tamam uluslararası konjonktürde küçük bir para ama IMF den ne kadar para alacağız ki gelirse.

Hazinenin borçlanma miktarlarına bakınca bu para bana bayağı büyük bir para gibi geldi .

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,300
     Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Herkesi dolara doğru sürüyorlar adeta mezbahaya yönlendiriyorlar. Yada başa çıkamiyorlar koyverdiler
    Abi güven yok . Kendi açımdan düşüncem şu; sistem terse yatarsa dolar sigorta, yok sistem düzelirse de mal mülk maaş zaten hep TL.

Sizler daha iyi bilirsiniz ben hatırlamam ama 90 ' da 3 gün sonra parayı harcayacak olan bile dolara çevirir, o üç gün dolarda tutarmis parasını, o haddeye geldik mi şuan bilmiyorum, duymuyorum.

5.  Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    Şimdi ben bu kısmı anlamadım arkadaşlar, birisi bana açıklasın lütfen.

Bu yurtiçi yerleşikler tam olarak kimler oluyor?
    Devlet harici bu kadar dolar var mı? Tamam uluslararası konjonktürde küçük bir para ama IMF den ne kadar para alacağız ki gelirse.

Hazinenin borçlanma miktarlarına bakınca bu para bana bayağı büyük bir para gibi geldi .
    Gerçek ve tüzel kişiler toplamı, evet bu para var, karşılıksız değil. 145 milyar usd lerden 7 zirvesi sonrası artış ile tarihi zirve..
    Önemli olan bu değil önemli olan bu usd yi kim TL ye çevirdi. Alan belli zaten. Satan kim. İmf ile bir anlaşma, bağlantı vs. olmayabilir, gidişat bunu gösteriyor.
    MB rezervleri 99 milyar usd. Ve 50 milyar usd abd devlet tahvili var.
    Sorun TL likitidesinde. Bu nedenle de fonlama hala TL de %24
    Her şeye rağmen risklerimizden dolayı dth çözülmesi Ekim sonrası başlar gibi. Ama tabi hangi fiyattan.
    Ayrıca TL ye dönmeyi bekleyen yakın zamanda olacak bu garip milyar usd unutulmamalı.
    Bol kazançlar

6.  Alıntı Originally Posted by pawn stars Yazıyı Oku
    Gerçek ve tüzel kişiler toplamı, evet bu para var, karşılıksız değil. 145 milyar usd lerden 7 zirvesi sonrası artış ile tarihi zirve..
    Önemli olan bu değil önemli olan bu usd yi kim TL ye çevirdi. Alan belli zaten. Satan kim. İmf ile bir anlaşma, bağlantı vs. olmayabilir, gidişat bunu gösteriyor.
    MB rezervleri 99 milyar usd. Ve 50 milyar usd abd devlet tahvili var.
    Sorun TL likitidesinde. Bu nedenle de fonlama hala TL de %24
    Her şeye rağmen risklerimizden dolayı dth çözülmesi Ekim sonrası başlar gibi. Ama tabi hangi fiyattan.
    Ayrıca TL ye dönmeyi bekleyen yakın zamanda olacak bu garip milyar usd unutulmamalı.
    Bol kazançlar
    Yok öyle değil o rakamlar da işler de.

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,300
     Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    Yok öyle değil o rakamlar da işler de.
    Peki nasıl dostum, ben gerçekten anlamadım.

Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    Abi güven yok . Kendi açımdan düşüncem şu; sistem terse yatarsa dolar sigorta, yok sistem düzelirse de mal mülk maaş zaten hep TL.

Sizler daha iyi bilirsiniz ben hatırlamam ama 90 ' da 3 gün sonra parayı harcayacak olan bile dolara çevirir, o üç gün dolarda tutarmis parasını, o haddeye geldik mi şuan bilmiyorum, duymuyorum.
    Bugün maasin tamamını dolara yatircagim ayin20 sinde kredi kartlarinı öderken bozacağım bakayım ne olacak
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 320/1000 İlkİlk ... 220270310318319320321322330370420820 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •