Sayfa 40/650 İlkİlk ... 3038394041425090140540 ... SonSon
Arama sonucu : 5196 madde; 313 - 320 arası.

Konu: VERTU - Verusaturk Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by mfy94 Yazıyı Oku
    Arkadaşlar bilanço iyi gelse ne olacak ki? hiç ümit bağlamayın hatta bilanço tahminlerin iki katı iyi gelse bile bir seanslık etkisi oluyor diğer seans gün sonuna doğru yeniden eski seviyesine dönüyor, biz çok gördük bunu bu kağıtta
    kardeşim iyi gelsinde inş sonrasını sonra düşünelım her gun düşecek degılya bıgun oda çıkmayı denıyecek

2.  Alıntı Originally Posted by sehmuz Yazıyı Oku
    kardeşim iyi gelsinde inş sonrasını sonra düşünelım her gun düşecek degılya bıgun oda çıkmayı denıyecek
    aynen, haberin geldiği gün nasıl olduda 3,05 i gördü, o an bir miktar çıkarttım elden, biraz daha çıkartabilsem, şu an kardaydım, ama maliyeti daha yüksek arkadaşlar var, Allah onlara daha çok sabır versin , bizlerle beraber,
    yatırım tavsiyesi değildir.

3. ya aslında kafasına vurmasa kagıdın tavandı o gun kagıt bekledıklerı bısı var ondan ızın vermıyo gıbıler sankı bızım elıızde lot saysı bellı yuzde 69 onların elınde düşermek kımın işine gelır... ısteyen satar ısteyen alır ama benım gbı yukardan alanlar beklemelı bence sabrımızı yokluyo sabreden ınş zarasız çıkar...Dıkkat edın acsele ufaktan bı hareket geldi yanı oyle yada boyle bu kgıdı çıkaracaklar ...

4. Düşüşe devam

LG-D802 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by sehmuz Yazıyı Oku
    ya aslında kafasına vurmasa kagıdın tavandı o gun kagıt bekledıklerı bısı var ondan ızın vermıyo gıbıler sankı bızım elıızde lot saysı bellı yuzde 69 onların elınde düşermek kımın işine gelır... ısteyen satar ısteyen alır ama benım gbı yukardan alanlar beklemelı bence sabrımızı yokluyo sabreden ınş zarasız çıkar...Dıkkat edın acsele ufaktan bı hareket geldi yanı oyle yada boyle bu kgıdı çıkaracaklar ...
    Benimde düşüncem aynı yönde!! Y.t.d

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by kirif Yazıyı Oku
    Benimde düşüncem aynı yönde!! Y.t.d

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben de %69 sahiplikle düşüş işlerine gelmeyeceğini aksine, halka arzlarda kullanmak için nakit temini sağladıklarını düşünüyorum, satılmayanlara taahhütleri varsa,
    yatırım tavsiyesi değildir.

7. YILDIRMA POLITIKASI MAALESEF

LG-D802 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. 5 ten eline vermezsem rahat etmem... tabi kısmet

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sayfa 40/650 İlkİlk ... 3038394041425090140540 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •