Originally Posted by dimitris abi ben de öyle gelirin var sandım, hemen abimin yanına gideyim belki arabası tozlanmıştır belki bıçaklanacak birileri vardır falan diye düşündüm. 2006 model bi arabam var toz toprak içinde
bir halt olacağı yok.
Originally Posted by ayhan53 2006 model bi arabam var toz toprak içinde Seninki yine iyiymiş...Benimki 2003 model SEAT LEON...Ama cillop gibi daha...88.50 TL MTV verdim ocak ayı 1.taksit olarak... değiştirecektim...sonra dedim delimisin götürüyor işte seni istediğin her yere dedim...tatile bile...
Originally Posted by eregltuprs seninki yine iyiymiş...benimki 2003 model...ama cillop gibi daha... 2 senedir oğlan el koydu anasını belledi arabanın
Originally Posted by ayhan53 2006 model bi arabam var toz toprak içinde 2010 Volvo s40 1.6 D dizel var bende de [emoji4] S90 için azimle sıçıyoruz bakalım geçen gün gördüm araba değil bu kahr- ı belâ [emoji28] İyi insan olmanın da ,hoşgörünün de , sevmenin de sermayesi bedava.. Sevin lan birbirinizi ! S.Alışık
Originally Posted by eyözgürlük 2010 volvo s40 1.6 d dizel var bende de [emoji4] ühü sendeki araba bende olsa 10 yıl daha rahat kullanırım
Originally Posted by ayhan53 ühü sendeki araba bende olsa 10 yıl daha rahat kullanırım s90 karizmatikliğinden yoksun dostum [emoji41] İyi insan olmanın da ,hoşgörünün de , sevmenin de sermayesi bedava.. Sevin lan birbirinizi ! S.Alışık
Forum Rules
Yer İmleri