Sayfa 208/1000 İlkİlk ... 108158198206207208209210218258308708 ... SonSon
Arama sonucu : 7996 madde; 1,657 - 1,664 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade

Ahmetg Guest

FIBA 2019 Basketbol Dünya Kupası Kura Çekimi başladı. A Milli Erkek Basketbol Takımı'nın ilk rakibi ABD oldu .

Yuh ..

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Cafe Trend&amp;Trade

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    FIBA 2019 Basketbol Dünya Kupası Kura Çekimi başladı. A Milli Erkek Basketbol Takımı'nın ilk rakibi ABD oldu .

Yuh ..
    Çin’de oynanacak maclarda E grubundaki rakiplerimiz : Çekya , Amerika Birleşik Devletleri ve Japonya

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Cafe Trend&amp;Trade

SAKARYA'da, polis memuru Barış U. (38), bariyerlere çarpan otomobilinde başından vurulmuş halde bulundu. Polisin tabancasıyla başına ateş ederek intihar ettiği tespit edildi .

Çinliler görüntülü görüşme yapan 2 farklı dil konuşan kişinin, konuşmalarını anında tercüme eden yazılımlarını tanıttı .

Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    Şu terörist pisliğin mesajını yaymak yerine orada yitip giden hayatları anmak ve bir daha böyle olayların olmaması için neler yapılabileceğine odaklanmak daha önemli

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    O egeli ben değilim

Gaziantep’te kontrolden çıkan yolcu minibüsünün devrilmesi sonucu, ilk belirlemelere göre 1 kişi öldü, 15 kişi yaralandı.

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Pkk’li teröristlerce Irak’ın kuzeyindeki üs bölgesine saldırı gerçekleştirildiği , şehit ve yaralı askerlerimizin olduğu bileğisin var / Son dakika
    Irak'ın kuzeyindeki operasyonlarda 2 asker şehit oldu, 8 asker yaralandı /NTV

Sayfa 208/1000 İlkİlk ... 108158198206207208209210218258308708 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •